ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος του…»

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του αυριανού(9/8) αγώνα με την Δυναμό Μπρεστ. Η ομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει ένα αποτέλεσμα στο ΓΣΠ που θα της ευκολύνει την πρόκριση στη Λευκορωσία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τον αυριανό αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι στο 50-50. Δεν είναι τυχαία ομάδα για να βρίσκεται εδώ, όμως σαφώς το 50-50 δεν αποτελεί για εμάς φόβητρο. Έχουμε εμπειρίες, ποιότητα, δίψα για να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα την Πέμπτη»

Για τον Σουμάχ: «Είναι εκτός οριστικό. Όλοι οι άλλοι είναι ετοιμοπόλεμοι»

Για τον Καραγιόλ: «Είναι πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν προτίθεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής από τώρα ο κ. Αυγουστή. Είναι λίγο πίσω από πλευρά φυσικής κατάστασης. Δεν είναι εύκολο αλλά θα το δούμε»

Για τερματοφύλακα β’ κατάλογου: «Υπάρχει σκέψη για να πλαισιώσουμε τον Τάσο Κίσσα και τον Μπρούνο Βάλε, όμως είναι κάτι που θα το δούμε στη συνέχεια»

Για τους νεαρούς που ίσως φύγουν ως δανεικοί: «Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Αυτό που μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό την Πέμπτη»

Για το αν χρειάζεται βίζα για το ταξίδι στην Λευκορωσία: «Αν ταξιδέψεις μέσω Μινσκ δεν χρειάζεται βίζα, ενώ αν ταξιδέψεις από άλλη χώρα χρειάζεσαι. Μέσω Μόσχας δεν μπορείς να βρεθείς στην Λευκορωσία. Είναι κάτι που θα το δούμε»

Για τον κόσμο στο αυριανό παιχνίδι: «Καλούμε τον κόσμο που έχει την οικονομική δυνατότητα και τον χρόνο να έρθει στο γήπεδο. Δεν είναι θέμα καλέσματος. Ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος. Δεν είναι ο Παπουλής, δεν είναι ο Κίρζης, δεν είναι ο Φανούρης. Είναι ο κόσμος»

Για την αύξηση των ομάδων: «Δεν είναι κάτι που έχουμε πάρει κάποια απόφαση. Στο πολύ άμεσο μέλλον θα τοποθετηθούμε»

 

Comments
To Top