ΑΝΤΡΕΣ

Απόλλωνας και Dimco μαζί και τη νέα περίοδο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (μπροστινό μέρος) της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2019.

Λίγα λόγια για την DIMCO:

Η εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD μέσω της πορείας της για μισό και πλέον αιώνα, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών φωτισμού. Ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 1966, με βασικό αντικείμενο τις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1976 δραστηριοποιήθηκε δυναμικά και στους τομείς του οικιακού, αρχιτεκτονικού και επαγγελματικού φωτισμού. Επίσης, η εταιρεία λειτουργεί τμήμα έργων, το εξειδικευμένο τμήμα της LEVEL Architectural Lighting που αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και διεκπεραίωση εγκατάστασης φωτισμού μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής,για μικρά και μεγάλα έργα Παγκύπρια.

Εκφράζουμε τη χαρά και την ικανοποίηση μας για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε να φέρει μόνο επιτυχίες και για τις δυο πλευρές.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top