ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελίξεις στο τμήμα Καλαθόσφαιρας και τρέχει ο προγραμματισμός!

Σημαντικές εξελίξεις είχαμε για την ομάδα μας και το τμήμα Καλαθόσφαιρας του Σωματείου. Ομάδα μπασκετικών φίλων της ομάδας μας ανάλαβε το τμήμα δημιουργώντας εταιρεία και ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο με σκοπό να δημιουργήσουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Ήδη έχουν βολιδοσκοπήσει προπονητή με τον Φώτη Τακιανό να είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Ελλαδίτης πρώην τεχνικός της ομάδας των Τρικάλων θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο για την ομάδα μας. Από κει και πέρα εξελίξεις έχουμε και στις ανανεώσεις των Κύπριων παικτών καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γρηγόρης Παντούρης ανανέωσε για ένα χρόνο, ενώ ο Στέφανος Ηλιάδης θα βρίσκεται για ακόμα δύο χρόνια στην ομάδα μας.

Όσο περνούν οι μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στο τμήμα αφού πλέον μπαίνει σε νέο δρόμο και όλοι στην «κυανόλευκη» οικογένεια ευελπιστούμε να έχουμε πολύ καλές παρουσίες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

 

Comments
To Top