ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και μέτρα ασφαλείας για τον αποψινό αγώνα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι για το σημερινό επαναληπτικό αγώνα του 2οu προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, με αντίπαλο την FΚ Zeljeznicar, ο οποίος θα διεξαχθεί η ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα στο Apollon Official Store μέχρι τις 16:00 ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 18:30.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τη Δυτική και Ανατολική Κερκίδα του Σταδίου ενώ οι υποστηρικτές της Ζελέζνιτσαρ θα καταλάβουν μέρος της  Δυτικής κερκίδας στο άνω διάζωμα. Οι χώροι στάθμευσης της Δυτικής και Ανατολικής κερκίδας του σταδίου Γ.Σ.Π., θα είναι διαθέσιμοι για τον φίλαθλο κόσμο.

Ενόψει του αγώνα η Αστυνομία Κύπρου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις δυτικές και ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη όπως και τον κυκλικό κόμβο του Γ.Σ.Π. και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό, βόρειο και νότιο χώρο στάθμευσης.

Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το χώρο στάθμευσης του NUEVOCAMPOπρος την ανατολική και τη δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 18:30.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

– Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

– Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

– Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπό τους.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

– Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι, θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα έξω από το γήπεδο, όπου θα διατίθεται το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα του οποίου το κόστος ανέρχεται MONO στα €2.00 και όλα τα έσοδα από αυτό θα δοθούν στους πυρόπληκτους Αττικής. Καλούμε τον κόσμο μας να το αγοράσει, βοηθώντας έμπρακτα να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό και στήριξη των Ελλήνων αδελφών μας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top