ΑΝΤΡΕΣ

Γνωρίζουμε, αναγνωρίζουμε, ζητούμε και καλούμε!

Φίλες και φίλοι Απολλωνίστες. Η ομάδα μας σήμερα δίνει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα και η πρόκριση μας στον επόμενο γύρο είναι καθοριστική για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα δεν πρέπει να παρασύρει κανένα. Χρειάζονται άλλα 90 λεπτά σοβαρότητας και πάθους, όπου ο κόσμος μας θα πρέπει να δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για να επιβληθούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Γνωρίζουμε πως δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να αγωνίζεσαι εντός έδρας στη… Λευκωσία! Ξέρουμε πως τα έξοδα και η ταλαιπωρία, αποτελούν αποτρεπτικούς παράγοντες για να έρχεστε στο ΓΣΠ βράδυ Πέμπτης. Αναγνωρίζουμε πως κουραστήκατε από τις υποσχέσεις. Όμως η ομάδα μας σας ζητά να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή δείχνοντας κατανόηση και την αγάπη σας για τον Απόλλωνα.

Από την πλευρά μας προσπαθούμε με χαμηλές τιμές εισιτηρίου -ενώ τα έξοδα είναι τεράστια- και με περαιτέρω εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας, να βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και παράλληλα διευθετούμε να γίνονται οι αγώνες μας όσο πιο νωρίς γίνεται όσον αφορά την ώρα, για να μην ταλαιπωρείται ακόμη περισσότερο ο κόσμος μας.

Επίσης, βάζουμε όλες τις απαραίτητες πιέσεις προς τον Γ.Σ.Ο. για τις αναβαθμίσεις που απαιτούνται στο Τσίρειο Στάδιο, ούτως ώστε το επόμενο καλοκαίρι να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα. Παράλληλα, παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο της Λεμεσού και δεν θα επιτρέψουμε άλλες καθυστερήσεις.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως ο αποψινός μας αγώνας, πέραν της αγωνιστικής του σημασίας, έχει και ένα άλλο μεγαλύτερο σκοπό: Να στείλουμε ένα έμπρακτο μήνυμα συμπαράστασης στους πυρόπληκτους αδελφούς μας Ελλαδίτες, που υποφέρουν από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Με την παρουσία μας στο γήπεδο, με τις κόσμιες ενέργειες μας και με την αγορά του Match Program, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον ιερό αυτό σκοπό, το μήνυμά μας θα είναι ακόμη πιο δυνατό.

Ζητούμε τη δική σας υπέρβαση και την έμπρακτη στήριξη σας. Ραντεβού απόψε στο ΓΣΠ για την πρόκριση και για να στηρίξουμε τους αδελφούς μας της Αττικής.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

Comments
To Top