ΑΝΤΡΕΣ

Δεύτερη νίκη, πρόκριση και συνεχίζουμε!

Με δεύτερη νίκη με 3-1 η ομάδα μας “κλείδωσε” την πρόκριση στο επόμενο γύρο σ΄ένα αγώνα που οι ποδοσφαιριστές μας δεν απέδωσαν όπως και στον πρώτο αγώνα αλλά πήραν το ζητούμενο.

Με γκολ μόλις στο 2΄ για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού μετά από κόρνερ του αντιπάλου και λάθος πάσα ο Παπουλής έκλεψε τη μπάλα και από το χώρο του κέντρου επιτέθηκε, έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά και το γρήγορο γκολ η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και έκανε το παιχνίδι της. Καταπληκτική ευκαιρία στο 15΄για την ομάδα με πρώτα τον Σκέμπρι να μην βρίσκει τη μπάλα και στη συνέχεια ο Παπουλής να μην μπορεί να πλασάρει μετά από σέντρα από δεξιά του Σαρδινέρο. Φοβερή εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Πέδρο στο 18΄βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 27΄μια κάθετη από τον αντίπαλο έγινε ένα λάθος στην άμυνα μας αλλά είχαμε φάουλ επιθετικό με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη. Στο 30΄ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε το καθιερωμένο διάλειμμα για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές μας. Στο 43΄και αφού οι ποδοσφαιριστές μας ήταν επιπόλαιοι ήρθε η ισοφάριση από τους Βόσνιους σε μια φάση που ελέγχεται για οφσάιντ. Μετά από εκτέλεση φάουλ για την ομάδα από δεξιά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και αφού η μπάλα βγήκε από την περιοχή ο Χάμπος έπιασε το σουτ που πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο στο ισόπαλο 1-1.

Με διπλή αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο με τους Ζελάγια και Περέιρα να παίρνουν τις θέσεις του Σκέμπρι και Μαγκλίτσα. Ωραίο φάουλ απευθείας στο 49΄από τον Πέδρο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ένα επικίνδυνο σουτ από τον αντίπαλο απέκρουσε εύκολα ο Βάλε στο 50΄. Στο 57΄η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Περέιρα στην περιοχή μετά από κόρνερ και ο Παπουλής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε και πάλι την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 2-1.

Άλλη μια ευκαιρία για την ομάδα μας με το γυριστό του Γιούστε να κάνει το γυριστό η μπάλα κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι, όπως και στο 66΄που το πλασέ του Γιούστε αποκρούστηκε στη γραμμή. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη και στο 72΄η κεφαλιά του Σαρδινέρο αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα, ενώ στο 74΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μπρου να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο.

Στο 77΄σε μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ από τον αντίπαλο παρολίγον να δεχθούμε την ισοφάριση αλλά το πλασέ κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ. Στο 80΄και πάλι από κόρνερ το πλασέ του Παπουλή αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, ενώ στο 81΄ένα φάουλ του Περέιρα από δεξιά δεν έφερε κάτι το αξιόλογο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ρυθμός έπεσε με τους Βόσνιους να προσπαθούν να βγουν μπροστά αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο παρά μόνο να κερδίσουν δύο κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε και το τρίτο γκολ της ομάδας μας με τον Παπουλή να πετυχαίνει το χατ τρικ. Με την παρέλευση και των τεσσάρων λεπτών καθυστερήσεων από τον διαιτητή ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο!

 

Comments
To Top