ΑΝΤΡΕΣ

«Θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε…»

Για τον αυριανό(2/8) επαναληπτικό με τη Ζελέζνιτσαρ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου. Εκτός από τον αυριανό αγώνα αναφέρθηκε και στον αγώνα στο Περιστέρι και τον επόμενο μας αντίπαλο εάν προκριθούμε αλλά και στον ποδοσφαιριστή που περνά από δοκιμαστικά.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να το κερδίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το αποτέλεσμα στο Σαράγεβο μάς δίνει ελαφρύ προβάδισμα, θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε. Μόνο έτσι θα προκριθούμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να τους βλέπουμε να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, τους έχουμε εμπιστοσύνη – και στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία. Αντιλαμβάνεστε ότι αύριο έχουμε αντίπαλο και δεν παίζουμε μόνοι μας. Η ομάδα μας επιδεικνύει εδώ και αρκετά χρόνια τη συμπαράστασή μας στα κοινά. Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά στη σύγχρονη κοινωνία, είναι καθήκον μας και υποχρέωση να βοηθήσουμε. Οι Έλληνες αδελφοί μας μάς χρειάζονται.

Αύριο(2/8) ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος από τις 3000 του περασμένου αγώνα με τη Στούμπρας. Υπολογίζουμε γύρω στις 5000. Ο κ. Παπαπαναγή θα είναι στο Περιστέρι για τον επόμενο αντίπαλο, αν προκριθούμε. Το δικό μας μυαλό θα είναι στο ΓΣΠ».

 Για τον Ντίλαν Ουεντραόγκο ανέφερε, «ο ποδοσφαιριστής περνάει από δοκιμαστικά, αν πείσει τότε θα προχωρήσουμε στη μεταγραφή του».

Comments
To Top