ΑΝΤΡΕΣ

Παίξε για τις θέσεις 1-2 στο Κυπριακό πρωτάθλημα στην BET ON ALFA

Το κυπριακό πρωτάθλημα παίζει στην BET ON ALFA με μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ. Πέραν από τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, προσφέρεται από την BET ON ALFA και η επιλογή να κάνετε την πρόβλεψη σας για να τερματίσουν ομάδες στις πρώτες δύο θέσεις.
Αναλυτικά οι αποδόσεις για τις ομάδες για να τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της περιόδου 2018-2019:
ΑΠΟΕΛ 1.30
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1.85
ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3.00
ΟΜΟΝΟΙΑ 3.00
ΑΕΚ 3.30
ΑΕΛ 7.60
ΠΑΦΟΣ FC 167
ΔΟΞΑ 167
ΕΡΜΗΣ 251
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 334
Ε. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 667
ΑΛΚΗ 667
*Οι αποδόσεις ισχύουν μέχρι τις 6 Αυγούστου και ώρα 7.00, ενώ υπόκεινται αλλαγές.
Θυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα θα γίνει με 12 ομάδες και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης σε 22 αγωνιστικές θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των έξι, μεταφέροντας τους βαθμούς που θα κερδίσουν. Οι έξι πρώτες θα αναμετρηθούν στο πρώτο γκρουπ μέσα από το οποίο θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής και οι έξι που θα αποτελέσουν το δεύτερο γκρουπ θα δώσουν τη μάχη για την παραμονή στην Α’ κατηγορία με τις δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις μετά και την ολοκλήρωση της Β’ φάσης να υποβιβάζονται.
Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό πρωτάθλημα. Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Comments
To Top