ΑΝΤΡΕΣ

Ώρα για πολλά γκολ;

Κομβικές αναμετρήσεις για τον 4ο και 5ο όμιλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα  του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά και το «χθεσινό» χαστούκι της Αργεντινής η Βραζιλία λογικά υποψιασμένη θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη στον 4ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας την Κόστα Ρίκα. Για τον 5ο όμιλο θα πραγματοποιηθεί η άκρως σημαντική αναμέτρηση μεταξύ Νιγηρίας και Ισλανδίας αφού η νίκη των Κροατών έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον στην υπόθεση δεύτερη θέση στον όμιλο, ενώ για το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα τα δώσουν όλα και Σερβία με αντίπαλο την Ελβετία.

Στις 15:00 Βραζιλία τίθεται αντιμέτωπη με την αξιόμαχη Κόστα Ρίκα και θέλει μόνο νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες σε ότι αφορά την πρόκριση της στον επόμενο γύρο  του θεσμού! Η νίκη της Βραζιλίας, που είναι το σουπερ φαβορί  προσφέρεται στο 1.21, στο 6.00 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, ενώ η νίκη της Κόστα Ρικα στο εκπληκτικό 15.50.

Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο αμφίρροπο παιχνίδι στο 1.88, ενώ το Under 2.5 στο 1.89! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται  και σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.70. Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Νεϊμάρ η απόδοση είναι στο 2.90! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στις 18:00 η Νιγηρία  αντιμετωπίζει την Ισλανδία και με νίκη οι Ισλανδοί θα κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, ενώ παράλληλα η Αφρικανικη χώρα, ψάχνει τη νίκη για να ελπίζει! Η νίκη της Νιγηρίας βρίσκεται στο 2.70, ενώ την ίδια ακριβώς απόδοση έχει και η νίκη της Ισλανδίας.  Το ισόπαλο αποτέλεσμα το βρίσκουμε με απόδοση 2.95.

 

Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 2.69, ενώ το Under 2.5 στο 1.45! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.15. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

Αμφίρροπο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Η Σερβία μετά και τη νίκη της στην πρεμιέρα θέλει νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση, ενώ η Ελβετία με ένα βαθμό μέχρι στιγμή χρειάζεται νικηφόρο αποτέλεσμα για να μπει για τα καλά στο κόλπο. Η παρέα των «Πλάβι» με απόδοση 2.70 έχει στοιχηματικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Για τους πάντα υπολογίσιμους Ελβετούς η νίκη βρίσκεται λίγο πιο πάνω με απόδοση στο 2.90!

Το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 2.90. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 2.65, ενώ το Under 2.5 στο 1.46. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.15. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

Παράλληλα, μην ξεχνάτε την «Μουντιαλική»  προσφορά της meridianbet.com.cy όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €100 Μπόνους επιπλέον καθημερινά και €1000 με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα meridianbet.com.cy ή απλά πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top