ΑΝΤΡΕΣ

Πως θα πάρουν το τρόπαιο; (Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA)

Ο μεγάλος τελικός του Champions League πλησιάζει. Το Σάββατο 26 Μαΐου στο Κίεβο της Ουκρανίας Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον τελικό που θα αρχίσει στις 21:45.

Η BET ON ALFA προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού διασυλλογικής διοργάνωσης, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο www.betonalfa.com.cy καθώς και στα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

Μια από τις επιλογές που προσφέρει η BET ON ALFA είναι και η μέθοδος με την οποία θα κατακτήσει το τρόπαιο η πρωταθλήτρια Ευρώπης για την περίοδο 2017-2018. Αν πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο η Ρεάλ Μαδρίτης στο 90λεπτό η απόδοση είναι 2.00, αν το κατακτήσει στην ημίωρη παράταση η απόδοση είναι 9.40, ενώ αν η ισπανική ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι η απόδοση είναι 14.50. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, αν κατακτήσει στο 90λεπτό του τελικού το Champions League η απόδοση είναι 2.70, αν κατακτήσει το τρόπαιο στην ημίωρη παράταση η απόδοση είναι 12.75, ενώ αν τα καταφέρει στη διαδικασία των πέναλτι η απόδοση είναι 15.00.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές αποδόσεις για τον μεγάλο τελικό του Champions League τις οποίες μπορείτε να δείτε στο www.betonalfa.com.cy και να κάνετε τις επιλογές σας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top