ΑΝΤΡΕΣ

Περιμένουν κλήση οι δανεικοί!

Ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τον τεχνικό της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή να καταστρώνει τα πλάνα του και σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας μας να έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κινήσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σ΄ ένα περίπου μήνα από σήμερα με επικρατέστερη ημερομηνία τις 17 Ιουνίου η ομάδα μας θα ξεκινήσει και επίσημα την προετοιμασία της.

Οι δανεικοί ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες επέστρεψαν και πολύ πιθανόν να βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα στο εξωτερικό για να πάρουν ξανα την ευκαιρία τους. Απ΄αυτούς Χάμπος και Καρώ το πιο πιθανόν να είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου, ενώ Ρέινολντς, Λ. Κυριάκου, Ψύχας και Λούκα Πολίτσι θα πάρουν ξανά την ευκαιρία τους. Ο διεθνής με την Ελπίδων Μάριος Ανδρέου που αγωνιζόταν δανεικός στην ΑΛΚΗ μάλλον προσανατολίζεται για σπουδές στην Αμερική, ενώ όπως μαθαίνουμε είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2018-19 πρωτάθλημα για ρεζέρβες, κάτι που θα γίνει από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας του ρόστερ ξεκίνησαν ήδη να απολαμβάνουν τις διακοπές τους μετά από μια δύσκολη σεζόν έχοντας στο μυαλό την πρώτη επίσημη υποχρέωση στις 12 Ιουλίου για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Comments
To Top