ΑΝΤΡΕΣ

Νίκη στην παράταση με ελκυστικές τιμές στη Meridianbet!

Η σεζόν ολοκληρώνεται στην Αγγλία με τον τελικό του Κυπέλλου, το γνωστό στο ευρύ κοινό ως F.A Cup, που αποτελεί και τον αρχαιότερο θεσμό στον κόσμο σε διασυλλογικό επίπεδο. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Σήμερα  στις 19:15, στο Wembley, θα αναμετρηθούν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Η Τσέλσι έχει κατακτήσει 7 Κύπελλα, το τελευταίο πριν από 6 χρόνια, όταν κέρδισε με 2-1, στον τελικό τη Λίβερπουλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε 12 φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πήρε το τελευταίο της Κύπελλο το 2016. Στον τελικό επικράτησε με 2-1, στην παράταση, την Κρίσταλ Πάλας.

Φέτος στα μεταξύ τους παιχνίδια  για το θεσμό του πρωταθλήματος μοιράστηκαν τις νίκες. Η Τσέλσι κέρδισε, με 1-0, στο «Stamford Bridge» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε, με 2-1, στο «Old Trafford».

Σε ότι αφορά στις αποδόσεις του στοιχήματος, η νίκη για την τυπικά φιλοξενούμενη Μάντσεστερ στο 90λεπτο, βρίσκεται στο  2.55, ενώ  για τη Τσέλσι στο 2.90! Η ισοπαλία, που θα οδηγήσει τον τελικό στην παράταση θα την βρείτε στην Meridianbet με απόδοση στο 3.10. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ. Άκρως ελκυστικές αποδόσεις βρίσκουμε κι αν το παιχνίδι οδηγηθεί στην ημίωρη παράταση με τη νίκη των «Μπέμπηδων» να εκτοξεύεται στο 11.00 και τη νίκη των «Μπλε» στο 12.00!  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ. Η  Meridianbet σας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρετε για το ποιος καλαθοσφαιριστής θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ποιος θα κατεβάσει τα περισσότερα ριμπάουντ, όπως επίσης και ποιος θα πάρει τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top