ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μια νίκη, μια ήττα και δύο ισοπαλίες!

Δύο ισοπαλίες, μια ήττα και μια νίκη ήταν ο σημερινός(19/5) απολογισμός για τα τμήματα της Ακαδημίας κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

U14: Νίκησε εντός έδρας με 1-0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Ανδρέου μόλις στο 4΄του αγώνα. Το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας έφτασε στους 89 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

U15: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ με πέναλτι εις βάρος της από το πρώτο ημίχρονο και να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στην επανάληψη με τον Δημητρίου. Με τον βαθμό αυτό έφτασε τους 54 και βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

U16: Δέχθηκε την εκτός έδρας ήττα με 3-0. Η ομάδα μας δέχθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στην επανάληψη. Παραμένει στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 69 βαθμούς.

U17: Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί μας δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και εξήλθαν ισόπαλοι 4-4 εκτός έδρας. Η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς με τον Βασιλείου για να το γυρίσει ο αντίπαλος σε 3-1 από το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια με τρομερή προσπάθεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τους Κρεμμύδη, Αλεξανδράκη και Φλουρή για να πάρουν κεφάλι με 3-4 αλλά στάθηκαν άτυχοι και δέχθηκαν την ισοφάριση τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Πλέον η ομάδα μας παραμένει στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με 87 βαθμούς.

 

Comments
To Top