ΑΝΤΡΕΣ

Μέτρα ασφαλείας και διευκρινίσεις για τον τελικό Κυπέλλου

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Τετάρτη 16.05.18 και ώρα 18:30, στο στάδιο ΓΣΠ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τον Τελικό Κυπέλλου Κόκα – Κόλα, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30. 
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις δυτικές και νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας το κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Π και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε όλο τον νότιο χώρο στάθμευσης.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ θα καταλάβουν τις βόρειες και ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας το κυκλικό κόμβο Καλαμών προς τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης. Επιπλέον οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους και στο χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO.
Ο δρόμος πίσω από τα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου Γ.Σ.Π. καθώς και ο δυτικός χώρος στάθμευσης θα παραμείνει κλειστός.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσουν ταμεία για τους φιλάθλους. Για όλους τους οπαδούς θα υπάρξει ΜΟΝΟ προπώληση εισιτηρίων (ΚΟΠ) και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.
Τονίζεται σε όλους ότι:
  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
  • Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου δεν επιτρέπεται.
  • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
  • Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα βόρεια ταμεία.
  • Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών (Γ.Σ.Π.), και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.
Comments
To Top