ΑΝΤΡΕΣ

Ήττα στο τελευταίο!

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά και τον Κίσσα να αποτρέπει το εις βάρος μας γκολ σε τετ α τετ του αντιπάλου μόλις στο 4΄. Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε με τον αντίπαλο να έχει τρεις καλές φάσεις ενώ οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό. Στο 13΄ο Ζελάγια ενώ βγήκε μόνος δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 17΄ο Κίσσας και πάλι αποσόβησε το γκολ, ενώ το ίδιο έγινε και στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον αντίπαλο να χάνει τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 19΄καλή φάση για την ομάδα μας αλλά η σέντρα από δεξιά δεν ήταν καλή για τον Ζελάγια. Ένα φάουλ του Ντα Σίλβα στο 20΄βρήκε στο τείχος με ένα γεμάτο σε φάσεις εικοσάλεπτο στον αγώνα να έχει περάσει.

Νέα κάθετη μπαλιά για την ομάδα μας στο 23΄αλλά ο Πίττας δεν πρόλαβε να κάνει το κοντρόλ όπως θα ήθελε και χάθηκε σημαντική προυπόθεση για την ομάδα μας. Ένα γυριστό σουτ του Χατζηβασίλη στο 26΄πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Στο 30΄νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Στυλιανού να πλασάρει και να σώζει ο τερματοφύλακας, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Ντα Σίλβα έξω από την νπεριοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Ωραίο φάουλ του Μάρκοβιτς στο 37΄ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στη “λευκή ισοπαλία” παρόλο που ήταν γεμάτο από ευκαιρίες τόσο για την ομάδα μας, όσο κα για τον αντίπαλο!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αλλά δέχθηκε το γκολ στο 48΄. Στο 52΄ο Ζελάγια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αφού το σουτ του απέκρουσε ο αντίπαλος σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλευτο, ενώ στο 53΄και πάλι κεφαλιά του Αργεντίνου πέρασε έξω. Στο 55΄ήταν η σειρά του Χατζηβασίλη να κάνει τη γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 57΄ο Κίσσας αποσόβησε και πάλι γκολ για την ομάδα μας, ενώ στο 58΄σουτ του Μάρκοβιτς ήταν πολύ άστοχο. Στο 62΄διπλή αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις και τον νεαρό Βασιλειάδη να πέρνουν τις θέσεις των Ζελάγια και Ντα Σίλβα. Στο 70΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαρτίνεζ που κτύπησε στον αγώνα να δίνει τη θέση του στον Μακρίδη. Ο ρυθμ’ος του αγώνα μετά το 70΄’επεσε αφού οι αλλαγές έφεραν και εσωτερικές ανακατατάξεις στην ομάδα μας που προσπαθούσε να ισοφαρίσει.

Τα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να μπουν στην περιοχή για να ισοφαρίσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας να έχουν συμμετοχή.

 

Comments
To Top