ΑΝΤΡΕΣ

Πως θα βγει η πρωταθλήτρια Ευρώπης; (Οι αποδόσεις της BET ON ALFA)

Ο μεγάλος τελικός του Champions League πλησιάζει και το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού πλανήτη βρίσκεται στα ύψη. Η BET ON ALFA προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις και πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να κάνετε online στο www.betonalfa.com.cy καθώς και στα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται είναι και η μέθοδος με την οποία θα βγει η πρωταθλήτρια Ευρώπης για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Σε όλες τις κατηγορίες που προσφέρονται η Ρεάλ Μαδρίτης προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου.

Συγκεκριμένα οι επιλογές που προσφέρονται είναι οι εξής:

Αν πιστεύετε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το τρόπαιο στο 90λεπτό, η απόδοση είναι 2.00. Αν κατακτήσει το τρόπαιο στην ημίωρη παράταση η απόδοση ανεβαίνει στο 9.60, ενώ στο 14.00 είναι η απόδοση αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτήσει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.
Όσον αφορά την Λίβερπουλ, αν κατακτήσει το τρόπαιο στο 90λεπτο η απόδοση είναι 2.65, στο 12.50 προσφέρεται η απόδοση για να κατακτήσει το τρόπαιο στην ημίωρη παράταση, ενώ η απόδοση ανεβαίνει στο 15 αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το Champions League στη διαδικασία των πέναλτι.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA πάρα πολλές επιλογές, για τον μεγάλο τελικό του Champions League τις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top