ΑΝΤΡΕΣ

Ρεάλ ή Λίβερπουλ – Ο τελικός παίζει στην BET ON ALFA

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ πλησιάζει. Στις 26 Μαΐου στο στάδιο Ολυμπίνσκι στο Κίεβο της Ουκρανίας οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με έπαθλο το στέμμα της Ευρώπης σε ένα σπουδαίο τελικό που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Ο μεγάλος τελικός όπως και όλα τα μεγάλα και σημαντικά ποδοσφαιρικά ραντεβού παίζει στην BET ON ALFA με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, καθώς και εξαιρετικές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας online στο www.betonalfa.com.cy καθώς και στα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της BET ON ALFA.

Αν πιστεύετε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει και φέτος το τρόπαιο φτάνοντας στο τρίτο σερί Champions League, η απόδοση είναι 1.70, ενώ αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο επιστρέφοντας στις κατακτήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η απόδοση είναι 2.15.
Όσον αφορά τις αποδόσεις για το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού στο 90λεπτό, η απόδοση για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης είναι 2.20, η απόδοση για νίκη της Λίβερπουλ 2.90 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.75.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA πάρα πολλές επιλογές, για τον μεγάλο τελικό του Champions League τις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top