ΑΝΤΡΕΣ

«Είναι ο πιο σημαντικός τελικός στην ιστορία του Απόλλωνα»

Στον Άστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου του Απόλλωνα.

Για το πρωτάθλημα: “Είμαστε ρεαλιστές. Έχουν απομείνει 90 λεπτά. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει ο ΑΠΟΕΛ. Τα δεδομένα είναι με το μέρος του ΑΠΟΕΛ”.

Για την φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας με τους Προέδρους ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης: “Δεν θα μπούμε σ΄αυτή την διαδικασία. Δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν το πως θα αγωνιστεί ούτε με το ποιους θα κάνει παρέα. Αυτά είναι για τους οπαδούς. Δεν είναι θέμα αν ενόχλησε ή όχι. Περιμένετε από μένα να σχολιάσω την παρουσία των δύο προέδρων μαζί. Θα αλλάξει κάτι, πως μπορώ να ξέρω τι έχει ειπωθεί εκεί”. “Παίξαμε και χάσαμε, αυτό είναι το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η αίγλη του. Αν κάτσουμε να ρίξουμε ευθύνες, δεν είμαστε μεγάλη ομάδα. Παίξαμε 35 τελικούς, έχουμε ακόμα ένα, αν δεν τα καταφέρουμε, του χρόνου με υγεία. Ο καθένας κρίνεται για τα έργα του”.

Για τον τελικό: “Είναι ο πιο σημαντικός τελικός στην ιστορία του Απόλλωνα. Έχουμε πάρα πολλούς λόγους να τον χαρακτηρίζουμε έτσι. Θα προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι 50-50. Ο καλύτερος θα πάρει το κύπελλο” “Ο Σωφρονης Αυγουστή είναι πάντοτε απρόβλεπτος στις επιλογές του στην εντεκάδα”.

Για τον κόσμο: “Καταρχάς είναι από τις λίγες φορές που αν δεν εκπληρώσουμε τον στόχο μας υπάρχει τόσο ολική αναγνώριση από τον κόσμο. Υπάρχει απογοήτευση και πίκρα όμως ο Απόλλωνας απέδωσε τρομερό ποδόσφαιρο”.

Comments
To Top