ΑΝΤΡΕΣ

Τριάρα με διαιτησία για κλάματα!!!

Η ομάδα μας μετά την ήττα στο ΓΣΠ επανήλθε σήμερα(6/5) στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-0 και πλέον συνεχίζει για ακόμα μια νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας.

Με τον αντίπαλο να κερδίζει δύο κόρνερ με την έναρξη του αγώνα αλλά την ομάδα μας μόλις στο 3΄ να πετυχαίνει το 1-0 με τον Σαρδινέρο και ο αγώνας από νωρίς πήρε «φωτιά»! Μετά και το γκολ της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές μας πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τον Βασιλείου να έχει μια επέλαση από αριστερά στην περιοχή αλλά το γύρισμα του δεν ήταν το αναμενόμενο.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας στο 30΄ να κάνει το 2-0 με τον Παπουλή που πήρε τη μπάλα και πλάσαρε υποδειγματικά. Καταπληκτική ευκαιρία στο 33΄με τον Μαγκλίτσα να παίρνει την πάσα από τον Σκέμπρι, να ντριμπλάρει και τον τερματοφύλακα αλλά να αστοχεί την τελευταία στιγμή. Στο 36΄στην πρώτη φάση του αντιπάλου ο Βάλε με τα ακροδάκτυλα αποσόβησε σίγουρο γκολ αφού έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Με τριπλή ευκαιρία για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο καθώς στο τέλος της φάσης η κεφαλιά του Παπουλή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο ξεκίνησε τον αγώνα. Στο 53΄ο Μαγκλίτσα βρέθηκε μόνος στην περιοχή μετά από λάθος διώξιμο του αντιπάλου αλλά αστόχησε στο πλασέ που έκανε. Ωραία αντεπίθεση από την ομάδα μας στο 65΄αλλά το σουτ του Μαγκλίτσα πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι στο 64΄. Στο 69΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Μετά από κόρνερ στο 72΄ο Ρομπέρζ αν και χωρίς ισορροπία έπιασε το σουτ που πέρασε έξω.

Στο 75΄ο επόπτης σταμάτησε ως οφσάιντ λανθασμένα την ομάδα μας από το 3-0 μετά από ωραίο πλασέ του Γιάκολις, ενώ στο 76΄ο Παπουλής έδωσε τη θέση του στον Ντα Σίλβα. Στο 86΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαντάνα να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο. Στο 88΄ο Βάλε αποσόβησε τη μείωση του σκορ αφού έδιωξε το πλασέ σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε στις καθυστερήσεις όταν μετά από γύρισμα του Ντα Σίλβα στην περιοχή ο αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη που βρήκε την ομάδα μας να κερδίζει με 3-0!

 

Comments
To Top