ΑΝΤΡΕΣ

Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής;

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της χρονιάς με τον Απόλλωνα, έφερε νέο σκηνικό στη μάχη του τίτλου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ενώ έφερε και μεγάλη ανατροπή στις στοιχηματικές αποδόσεις της BET ON ALFA για τον πρωταθλητή της περιόδου 2017-2018.

Τα πάντα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ για να φτάσουν σε άλλο ένα πρωτάθλημα και η απόδοση για να στεφθούν πρωταθλητές έχει πέσει στο 1.05 από το 2.40 που ήταν πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αντίθετα εκτοξεύτηκε η απόδοση του Απόλλωνα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στο 8.00 από το 1.50 που ήταν πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Οι πιο πάνω αποδόσεις, 1.05 το ΑΠΟΕΛ και 8.00 ο Απόλλωνας για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Κύπρου 2017-2018, ισχύουν μέχρι αύριο Σάββατο 5 Μαΐου στις 19:00 που αρχίσει η αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA πάρα πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top