ΑΝΤΡΕΣ

«ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας ενόψει εναπομεινάντων αγώνων της τρέχουσας σεζόν

Αναλυτικά:

Περήφανοι υποστηρικτές της ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η στεναχώρια κρατά για λίγο μα η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για μια ζωή.

Δεν θα αναλύσουμε σ´αυτή την ανακοίνωση τι πήγε λάθος για να φτάσουμε στο σημείο που φτάσαμε και ούτε έχουμε αυταπάτες για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Θα περιμένουμε να τελειώσουν οι άλλοι τα φιλικά και τις συναλλαγές και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς ΟΛΟΙ.

Εμείς σαν ΘΥΡΑ ΕΝΑ ζητάμε και από τον τελευταίο Απολλωνίστα να κλείσει τα αυτιά του στους διαφόρους καλοθελητές που βρήκαν ευκαιρία να μας χτυπήσουν τώρα που μας βρήκαν ευάλωτους και να σταθεί ασπίδα στην ομάδα. Τελευταία μας παράσταση την Κυριακή κατά τα φαινόμενα και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ επιβάλλεται να δώσουμε βροντερό παρών και να βροντοφωνάξουμε πως ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. Άλλωστε η αγάπη μας και το πάθος μας γι αυτή την ομάδα, γι αυτό το ιερό έμβλημα δεν σβήνει αλλά φουντώνει μέρα με τη μέρα.

Είναι γιορτή η Κυριακή λοιπόν για την αρρώστεια μας την καθημερινή, όπως λέει και ένα σύνθημα. Από νωρίς στους συνδέσμους για το καθιερωμένο μας ζέσταμα και μετά στο Τσίρειο για την τελευταία μας παράσταση. Ας την απολαύσουμε…

Σ´ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΜΕΣΟΣ

ΘΥΡΑ ΕΝΑ – ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Υ.Γ. Δώστε τα όλα στα τελευταία παιχνίδια και ότι βγει.

Υ.Γ1. Το κύπελο βρίσκεται στο Λ1ΜΑΝ1, έλατε να το πάρετε

Υ.Γ2. Ο τελικός είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου και σαν τέτοια σας καλούμε να την αντιμετωπίσετε. Αποσύρετε το γελοίο μέτρο της ταυτοποίησης χτες και δώστε στον τελικό την αίγλη που του αρμόζει.

Comments
To Top