ΑΝΤΡΕΣ

Over 2.5 goals με απόδοση 1.80 στην Bet on Alfa

Με δύο αγώνες αρχίζει σήμερα η 34η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Στις 17:00 για το δεύτερο γκρουπ η Δόξα φιλοξενεί στο Μακάρειο τον Ερμή, ενώ στις 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα γίνει το ματς Ανόρθωση-ΑΕΛ.

Προσφέρονται και οι δύο αγώνες από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και σούπερ αποδόσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.

Με απόδοση 2.10 η Δόξα είναι η ομάδα που προβάλλει σαν αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Ερμή, με το διπλό να έχει απόδοση 2.95 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.20. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.50, το under 2.5 goals 2.35, ενώ η απόδοση για το Goal – Goal είναι 1.45.

Στο Ανόρθωση-ΑΕΛ, με απόδοση 1.90 ξεχωρίζει σαν φαβορί η Ανόρθωση. Το διπλό για νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 3.75 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.35. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.80, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.85, ενώ στο 1.70 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές από την Bet on Alfa για να σημερινά ματς του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top