ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Είμαι σίγουρος για τη νίκη του Απόλλωνα»!

Στον Super Sport FM μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και νυν προπονητής της ομάδας U16 της Ακαδημίας μας, Μάριος Χαραλάμπους, ο οποίος εξέφρασε τη σιγουριά για την κατάκτηση του τίτλου από την «αρμάδα» του Σωφρόνη.

Αναλυτικά:

Για τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου: «Αν δούμε τις εμφανίσεις των ομάδων, περίμενα ότι ο Απόλλωνας θα το καθάριζε. Μπορούσε να μην βρεθεί στο παιχνίδι της Κυριακής να παίζει ένα ματς για έναν τίτλο. Υπάρχουν δύο βαθμοί διαφοράς και οφείλει ο Απόλλωνα σαν παρουσιάσει αυτό που βγάζει από το ξεκίνημα της σεζόν για να μπορέσει να κερδίσει ή τουλάχιστον να μην χάσει. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι, να ξεπεράσει τον εαυτό του και να κερδίσει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Για μένα το πιο εύκολο είναι αυτό που έχει να κάνει ο Απόλλωνας παρά αυτό που έχει να κάνει το ΑΠΟΕΛ».

Πώς περιμένεις αυτό το παιχνίδι: «Θα είναι ένα παιχνίδι έντασης, πίεσης και οι παίκτες το ξέρουν αυτό. Θα είναι παιχνίδι με πολλή τακτική και θα μετρήσει ατομική ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και η ομαδική ποιότητα. Δεν θα είναι ανοικτό παιχνίδι, εγώ αυτό περιμένω τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Αν πάει στην ισοπαλία το ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που θα ρισκάρει και τότε ο Απόλλωνας θα βρει τους χώρους να χτυπήσει στην κόντρα, πράγμα που ξέρει πολύ καλά να κάνει»

Ποιο θα είναι το “κλειδί” για τον Απόλλωνα: «Η εικόνα που βγάζει η ομάδα είναι σταθερότητα και ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Αυτή η ομοιογένεια είναι το όπλο του φετινού Απόλλωνα. Στο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχουν βασικοί ποδοσφαιριστές, μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Έχουν στοιχίσει και οι τραυματισμοί που ανάγκασαν την ομάδα να κάνει μετατροπές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρουσιάσει μια σταθερότητα. Παρόλα αυτά είναι το ΑΠΟΕΛ, παίζει στην έδρα του, είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων».

Για τη δουλειά του Σωφρόνη Αυγουστή: «Ήμουνα σίγουρος για τον Σωφρόνη καθώς έδειξε έργο στην ομάδα Νέων η οποία έβγαζε αυτό που βγάζει τώρα η ανδρική ομάδα. Ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα, τον ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές και δεν δυσκολεύτηκε να πείσει τους παίκτες να τον αποδεχτούν, ήταν ήδη αποδεκτός. Έβαλε ποιότητα και καθαρά δικά του στοιχεία στην ομάδα. Μπράβο του και μακάρι να συνεχίσει για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Για το ποιος πιστεύει ότι θα πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και θα το χαρούν όλοι οι φίλαθλοι της Κύπρου εκτός από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να το πάρει το ΑΠΟΕΛ, ένα παιχνίδι είναι αλλά πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα το πάρει. Θα είναι κρίμα και άδικο να μην πάρει αυτή η ομάδα αυτό που της αξίζει. Είμαι σίγουρος για νίκη του Απόλλωνα».

 

Comments
To Top