ΑΝΤΡΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Με συνοπτικές διαδικασίες και με κάθε σοβαρότητα η ομάδα μας πήρε ακόμα μια μεγάλη νίκη με 4-1 και πέρασε πανηγυρικά στο τελικό του Κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Σοβαρά και χωρίς πολλές αλλαγές μπήκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας μάλιστα μόλις στο 2΄ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Σαρδινέρο πήρε την πάσα από τον Ζελάγια έκανε την προσπάθεια στην περιοχή σούταρε αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 7΄ο Σαρδινέρο ξεκίνησε την αντεπίθεση πήρε την πάσα από τον Μαρτίνεζ πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 11΄η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Ζελάγια βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα και πλάσαρε στα δίκτυα! Το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο κύλησε με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να έχουν ακόμα δύο σουτ με τον Ντα Σίλβα και Σαρδινέρο. Στο 27΄ο Ντα Σίλβα από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-2 για την ομάδα μας. Στο 33΄ο Βάλε απέκρουσε ένα σουτ μέσα από την περιοχή του αντιπάλου. Στο 34΄ μετά από ωραία σέντρα του Βασιλείου ο Ζελάγια «κάρφωσε» με κεφαλιά τη μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας δύο τα προσωπικά του τέρματα και το 3-0! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας σε ρυθμό «ρελαντί» να προηγείται με 0-3 και να έχει πλέον μπροστά της ένα ημίχρονο για να κάνει αλλαγές και να διαχειριστεί το παιχνίδι ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής!

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο αφού οι Στυλιανού και Σπόλιαριτς πήραν τις θέσεις των Πέδρο και Μάρκοβιτς. Στο 50΄η ομάδα μας έκανε το 0-4 όταν ο Στυλιανού έκανε τη σέντρα από δεξιά για τον Ζελάγια και ο αμυντικός του του αντιπάλου έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του! Στο 54΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Ζελάγια που ήταν και στο όριο των καρτών. Μετά και το 0-4 και για ένα εικοσάλεπτο δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο εκτός από ένα απευθείας φάουλ του Μαρτίνεζ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο 68΄.

Στο 71΄ο Σπόλιαριτς μόνος από αριστερά στην περιοχή αποφάσισε να πασάρει αλλά ο αμυντικός έκοψε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 74΄ο αντίπαλος μείωσε σε 1-4 μετά από σουτ έξω από την περιοχή. Στο 84΄μετά από σέντρα του Βασιλείου ο Πίττας με προβολή έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι να πάει στα δίκτυα. Ένα πολύ δυνατό σουτ στο απευθείας φάουλ του Ντα Σίλβα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ασταθώς και ο αμυντικός έδιωξε τη μπάλα. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τη δεύτερη νίκη πρόκριση στον τελικό!!!

 

Comments
To Top