ΑΝΤΡΕΣ

« Είμαστε η καλύτερη ομάδα θα το αποδείξουμε και την Κυριακή»!

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας μας, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά:

Για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως το πιο σημαντικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε στην Λευκωσία για να πάρουμε τους 3 βαθμούς οι οποίοι θα μας δώσουν ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην φετινή σεζόν έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας, σε όποιο γήπεδο αγωνιζόμαστε, πήγαμε για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο, το έχει δηλώσει και ο προπονητής μας. Ο μοναδικός μας στόχος είναι οι τρείς βαθμοί. Αυτό είναι το πλάνο μας».

Για τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Πάφο: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο με κάθε σοβαρότητα θα πάμε να τελειώσουμε αυτό που έχουμε αρχίσει».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πέραν των γνωστών απουσιών, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν ξέρω τι αλλαγές θα κάνει ο προπονητής μας στον αγώνα της Τετάρτης, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τους φίλους της ομάδας μας που θα βρεθούν στο ΓΣΠ: «Δεν το γνωρίζω αυτό. Όμως είναι βέβαιο πως όσα εισιτήρια θα έχουμε, θα είναι πολύ λίγα».

Για το καθεστώς διάθεσης εισιτηρίων: «Η διαδικασία είναι η γνωστή, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ».

Για το μέτρο της ταυτοποίησης: «Η Ομοσπονδία είναι ξεκάθαρη, δεν έχει αλλάξει η ουσία, ότι και να πούμε. Το μέτρο θα ισχύσει, έχουμε και εμείς αγωνιστεί με το συγκεκριμένο μέτρο. Ότι πούμε αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία».

Αν υπάρχει πίεση στον Απόλλωνα: «Σε καμία περίπτωση δεν μας φορτώνει πίεση. Οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν γι’ αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Νομίζω πως έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, θα το αποδείξουμε και την Κυριακή. Θα δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα».

 

 

Comments
To Top