ΑΝΤΡΕΣ

«Μυρίζει» και πάλι τελικός!

Με πολύ καλά διαστήματα για την ομάδα μας σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-0, παρόλο που σε κάποιες στιγμές όταν ο αντίπαλος ανέβηκε ψηλά κινδύνευσαν να δεχθούν κάποιο γκολ! Με τη νίκη μας αυτή ευκολύναμε κατά πολύ τα πράγματα για τον επαναληπτικό σε δεκαπέντε μέρες στην Πάφο.

Ο αγώνας όπως ήταν φυσιολογικό ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους χώρους για να απειλήσει όπως έγινε στο 6΄όταν μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Πέδρο έδωσε από δεξιά στον Σαρδινέρο που δεν σούταρε καλά για να χαθεί μια σημαντική ευκαιρία. Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 15΄όταν ο Ζελάγια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από δεξιά αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η υπεροχή της ομάδας μας στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο ήταν καθολική, αφού ο αντίπαλος δεν κατέβηκε το κέντρο του γηπέδου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι στην ομάδα μας κάτι όμως που δεν έκανε. Νέα καταπληκτική ευκαιρία στο 27΄ για την ομάδα μας που έφυγε γρήγορα μπροστά η μπάλα πήγε στον Πέδρο από δεξιά που σούταρε αλλά η σύγχυση στη μικρή περιοχή δεν ευνόησε τον Σαρδινέρο. Στο 30΄ ο Βάλε αποσόβησε γκολ όταν μετά από λάθος ο αντίπαλος βγήκε σε τετ α τετ. Στο 35΄ ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Άλεφ να κάνει την πάσα στον Σκέμπρι που δεν αστόχησε και πλάσαρε σωστά τη μπάλα στα δίκτυα.

Άλλη μια ευκαιρία για την ομάδα μας όταν μετά από ατομική ενέργεια του Σαρδινέρο, ο Σκέμπρι έγινε κάτοχος της μπάλας που πλάσαρε αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 44΄ ο αντίπαλος είχε τη δεύτερη του ευκαιρία αλλά αστόχησε. Στο 45΄ ωραία ατομική ενέργεια του Μαρτίνεζ που έβγαλε τη σέντρα για να έρθει με κεφαλιά ο Σκέμπρι και να κάνει το 2-0! Με το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο που αν εξαιρέσουμε τις δύο φάσεις του αντιπάλου οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας με 69% έναντι 31% του αντιπάλου με έντεκα τελικές προσπάθειες με τις εφτά στον στόχο!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο ρυθμό στα πρώτα λεπτά και τον αντίπαλο να προσπαθεί να βγει πιο ψηλά στην επίθεση. Ένα λάθος της άμυνας μας στο 55΄έδωσε και πάλι την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγει στην κόντρα αλλά και πάλι ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας. Στο 60΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεζ, ενώ ο Βάλε στο 61΄και στο 62΄έσωσε δύο σουτ του αντιπάλου. Στο 65΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας μας η μπάλα έφτασε στον Σκέμπρι που πλάσαρε από πάνω τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω.

Στο 68΄μοναδική ευκαιρία με τον Άλεφ να σουτάρει από τη μικρή περιοχή και ο αμυντικός να διώχνει σε κόρνερ, που η εκτέλεση του έφερε νέα ευκαιρία με τον Ρομπέρζ να πλασάρει λίγο έξω. Στο 69΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να μπαίνει τη θέση του Σκέμπρι. Στο 69΄η ομάδα μας σώθηκε από το να δεχθεί γκολ πρώτα από τον Βάλε και στη συνέχεια με τον Ρομπέρζ να κόβει τη μπάλα στη γραμμή του τέρματος! Ο αντίπαλος έγινε πολύ επικίνδυνος αφού τα έπαιζε όλα για όλα με τον Βάλε να αποκρούει ξανά τετ α τετ του αντιπάλου στο 73΄. Στο 76΄και πάλι η ομάδα μας κινδύνευσε να δεχθεί τη μείωση του σκορ όμως το σουτ του αντιπάλου πέρασε έξω. Στο 77΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να μπαίνει στη θέση του Ζελάγια.

Ο αντίπαλος πίεζε πολύ ψηλά βγάζοντας πολλούς παίκτες κάτι που δυσκόλευε την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Στο 81΄μετά από ωραία πάσα του Μαγκλίτσα στον Γιάκολις έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαρδινέρο που δεν αστόχησε κάνοντας το 3-0. Στο 83΄φοβερή ατομική ενέργεια του Μαγκλίτσα που μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή το πλασέ του κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ, που η εκτέλεση του έφερε μια άστοχη κεφαλιά. Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα να πλασάρει αλλά να σώζει ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 85΄. Οι ποδοσφαιριστές μας έβγαιναν πλέον πολύ συχνά στην επίθεση και στο 87΄ο Γιάκολις μόνος σούταρε αλλά ήρθε η απόκρουση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στις καθυστερήσεις ο Μάρκοβιτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων η ομάδα μας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 4-0 και έκανε τον επαναληπτικό της Πάφου τυπικής διαδικασίας !!!

 

Comments
To Top