ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η απάντηση των οργανωμένων μας οπαδών σ΄αυτούς που…!

Με ενημερωτικό τους δελτίο που αναρτήθηκε στον επίσημο τους λογαριασμό στο facebook, οι οργανωμένοι μας οπαδοί δίνουν απαντήσεις σ΄ αυτούς που προσπαθούν να μας κάνουν τη νύκτα μέρα, που άρχισαν να φοβούνται γι αυτό που θα πάθουν σε λίγες μέρες και βγάζουν τη γλώσσα τους «περίπατο»!

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ  μας:

Το κλάμα τους δεν έχει τελειωμό, από τους ξιμαρισμένους παράγοντες τους μέχρι τους πληρωμένους οπαδούς, όλη η βρωμιά της πρωτεύουσας ξημεροβραδιάζεται στο κλάμα μήπως και σώσουν την χρονιά. πορτοκαλοί μυξιάρικα αποβράσματα παρακαλούμε τον Θεό μέρα νύχτα να πέσει το γ@@@@@@ μέτρο και να σας έχουμε απέναντι μας.

Το να βγαίνετε και να το παίζεται οπαδοπατέρες το μόνο που καταφέρνετε είναι να ρεζιλεύεστε όλο και πιο πολύ. Μιλούν τα μ@@@@@@@@ που όταν όλα τα οπαδικά σύνολα πολεμούσαν αυτοί δεν μας απαντούσαν καν τα τηλέφωνα. Μιλούν οι οπαδοί, μη χέσω, που κάνουν επιχορηγημένες χαρτογραφίες, μιλούν συνδεσμίτες με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια από την εταιρεία. Μιλούν οι κεντέρηδες της Ιβικού που πάντα βλέπουμε την πλάτη τους και ενώ όλη η αστυνομία είναι στο πλευρό τους. Μιλούν οπαδοί που η διοίκηση τους δεν πιάνει εισιτήρια για Λεμεσό και αντιθέτως στέλνουν διμοιρίες μμαδ στη θέση τους λες και έχουμε πόλεμο. Μιλούν αυτοί που την είδαν Έλληνες και θυμήθηκαν να τιμούν τα μνημόσυνα φέτος και πέρσι αφού τα κάναμε σκατά εμείς με τους μαθητές.

Μιλούν αυτοί που είναι ένας από τους βασικότερους φταίχτες αυτού του μέτρου με τα στημένα επεισόδια του Τσιρείου με τα σκουλήκια. ΡΕ Σ@@@@  ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Κάτι άλλοι καθυστερημένοι οπαδοί που βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο και ειρωνεύονται είναι καλύτερα να κάτσουν να δουν φωτογραφίες και βίντεο της κερκίδας τους και να παρατηρήσουν τα πολλά συνδεσμιακά φούτερ που παρατηρούνται στα ΤΑΥΤΟΠΙΟΙΗΜΕΝΑ παιχνίδια της ομάδας τους. ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Σκουλούτζια ΤΟΝ Π@@@@@. Πάλε Π@@@@@. ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

 

Υ.Γ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ

Υ.Γ2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΟΥΛΛΑ

Υ.Γ4 μανηταρά Π@@@@@@@ ΓΙΕ

 

Comments
To Top