ΑΝΤΡΕΣ

Έμμεση απάντηση Φανούριου στις δηλώσεις Πετρίδη!

Μιλώντας σε αρκετές  ραδιοφωνικές εκπομπές, ο εκπρόσωπος Τύπου μας Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε…

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Μας άφησε ικανοποιημένους η νίκη με μια δύσκολη ομάδα στο «αιώνιο» ντέρμπι. Η ΑΕΛ του Κέρκεζ ήταν σαφέστατα αγωνιστικά βελτιωμένη, το είδαμε ο αγώνας ήταν στην κόψη του ξυραφιού μέχρι να σκοράρουμε. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς και προχωράμε».

Για τους αγώνες κυπέλλου: «Είναι δυο αγώνες με τον δικό τους βαθμό δυσκολίας, θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση».

Για την παρουσία του κόσμου: «Περιμένουμε αρκετά μεγάλη προσέλευση, την χρειαζόμαστε, άπαντες είναι σημαντικοί. Δεν επηρεαζόμαστε από το τι ζητά ο κόσμος, τι προσδοκά, είμαστε 360 αγωνιστικά λεπτά μακριά από το Πρωτάθλημα και 270 μακριά από το Κύπελλο. Απέχουμε πολύ από τους αγωνιστικούς σταθμούς, όλα θα τα δούμε το Μάη».

Για τις επιδόσεις του Παπουλή στο σκοράρισμα: «Δεν θα σχολιάσω μεμονωμένα μόνο ένα ποδοσφαιριστή. Είναι εξαιρετική η παρουσία του, αλλά είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που κάνουν τρομερή δουλειά. Ο Βασιλείου που δεν σκοράρει κάνει εκπληκτικά παιχνίδια τον είδαμε και με την ΑΕΛ. Θα αδικήσουμε κάποιον αν αναφέρουμε ξεχωριστά».

Για τα εξωτερικά σχόλια κατά του Απόλλωνα (σ.σ. τις δηλώσεις Πετρίδη): «Δεν θα σχολιάσω ανακρίβειες, όταν θα αναφερθούν επίσημα με την λέξη «Απόλλωνας» θα δούμε, αλλά και πάλι δεν θα σχολιάσουμε. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχει δικαίωμα ο Βασιλείου με την Πάφο, επιστρέφουν οι Άλεξ Ντα Σίλβα και Γιούστε που είχαν εκτίσει την ποινή τους με την Ανόρθωση. Δεν μιλάμε πολύ, δουλεύουμε γιατί είμαστε μακριά ακόμα από τον στόχο».

 

Comments
To Top