ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΛ

Λεάντρο Σίλβα: Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή κυρίως σαν 8άρι.Πολύ καλός δημιουργικά,βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας.Ενισχύει και τον μεσοαμυντικό χώρο με τα τρεξίματα του,ενώ όταν η ομάδα πιέζει ψηλά είναι ο πρώτος που το κάνει από την μεσαία γραμμή.

Ντάνι Μπενίτεζ: Αριστερός εξτρέμ με άριστη τεχνική κατάρτιση και πολύ καλό πόδι.Αναλαμβάνει τις στατικές φάσεις αφού με τις εκτελέσεις του δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ντενίλσον Γκαμπιονέτα: Από τις χειμερινές μεταγραφές που κέρδισαν τις εντυπώσεις.Αγωνίζεται είτε αριστερά,είτε σαν δεκάρι.Ίσως ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής την δεδομένη στιγμή ο Βραζιλιάνος.Καλός χειριστής της μπάλας,κινείται σε όλο το επιθετικό τρίτο ειδικά όταν αγωνιζεται σαν ελεύθερος στην μεσαία γραμμή.

Γενικά: Επί Κέρκεζ δείχνει περισσότερη αυτοπεποίθηση στα ντέρπι και έχει κερδίσει ήδη 2 σε 4 αγώνες ενώ προ Κέρκεζ είχε 0/11.Βελτιωμένη επιθετικά αλλά αποδυναμωμένη αμυντικά βάση στατιστικής.

Προσωπικά όμως θεωρώ πως σε κάποια φάση θα βρει την συνταγή αμυντικά και θα παρουσιάσει την αμυντική λειτουργία που είχε στην αρχή της σεζόν.Δυνατό της στοιχείο οι στατικές αφου διαθέτει καλή “αεροπορία”.Αυτό πρέπει να προσέξει η ομάδα μας για να μην δεχτεί γκολ.Αδύνατο της σημείο θεωρώ τα αμυντικά της άκρα,όχι λόγω της ποιότητας των ποδοσφαιριστών της αλλά λόγω των επιθετικών τους τάσεων.Φυσικά στο μεταξύ μας παιχνίδι ίσως να δοθούν άλλες οδηγίες,αλλά ακόμη και έτσι τα δικά μας εξτρέμ μπορούν να κερδίσουν αυτή την μάχη που ίσως γύρει και το παιχνίδι στην πλευρά μας.

Comments
To Top