ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ανόρθωση

Την Ανόρθωση εντός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα η ομάδα μας για τον επαναληπτικό Κυπέλλου! Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ντάνιελ Πράνιτς: Ο Κροάτης μπακ είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια,εξαιρετικός στις μεταβιβάσεις και γρήγορος στο μυαλό.Μπορεί να αγωνιστεί και στην μεσαία γραμμή με επιτυχία.

Μίχαλ Ντούρις: Το βαρύ πυροβολικό του αντιπάλου.Μισή ευκαιρία μπορεί να την κάνει γκολ.Επίκαιρες θέσεις στην περιοχή και σωστές εκτιμήσεις το φέρνουν στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρει.

Ρούμπεν Ράγιος: Σε καταπληκτική φόρμα ο Ισπανός που μοιράζει παιχνίδι αγωνιζόμενος είτε πίσω από τον επιθετικό,είτε στο πλάι.Γλυκό πόδι που μοιράζει ασίστ και κόβει άμυνες στην μέση.Πολύ καλός χειριστής με έξυπνες επιλογές σε κάθε του προσπάθεια.

Γενικά: Η Ανόρθωση διαθέτει μια ολοκληρωμένη ομάδα που τις λείπουν όμως οι έξτρα λύσεις.Πολύ καλή στην άμυνα που δύσκολα δέχεται φάσεις,ενώ επιθετικά έχει ισορροπήσει με τις μεταγραφές του Γενάρη αφού βρήκε στο πρόσωπο του Ντούρις τον σκόρερ που τις έλειπε.Όπλο της παραμένουν οι στατικές φάσεις,αλλά την δεδομένη στιγμή πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα το φορμάρισμα του Ράγιος και η συνεργασία που έχει με τον Ντούρις.

Αδύνατο σημείο είναι η ταχύτητα της στο μεσοαμυντικό κομμάτι,αλλά και στο κέντρο της άμυνας.Από αυτό πηγάζει και οι δυσκολίες της να ανταποκρινεται σε όλο το παιχνίδι στην γρήγορη μετάβαση του παιχνιδιού από επίθεση σε άμυνα,κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας που είναι πολύ καλή σε αυτό τον τομέα. Όλα αυτά επί χάρτου από τον δικό μας φακό.

Comments
To Top