ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος…

Ο Απόλλωνας αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο, μετά από το κάζο που δέχτηκε στην Αρένα από την ΑΕΚ Λάρνακας. Έπειτα από την κάκιστη και εφιαλτική βραδιά που φυσιολογικά έφερε μια τρίαρα περιποιημένη, οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν πως ο τίτλος δεν κρίνεται μόνο στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Έτσι, κερδίζοντας με ευκολία την Ομόνοια, παράλληλα έγινε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στον σημερινό (11/4) αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου, ο Θρύλος θα επιδιώξει το αυτονόητο την πρόκριση στην επόμενη φάση του δεύτερου τη τάξει θεσμού. Είναι σαφές πως δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση χάριν της κατάκτησης του πρωταθλήματος, όπως ακούγεται στα ποδοσφαιρικά καφενεία των «ειδικών» αναλυτών. Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο οι αρλούμπες των κάθε αργόσχολων όχι μόνο να υιοθετούνται, αλλά να διαιωνίζονται από την μάζα σε χρόνο ντεντέ.

Ο Απόλλων ως back to back κυπελλούχος θα υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Σουπερ Καπ – πρωτάθλημα – Κύπελλο. ΟΛΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Comments
To Top