ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια, ταμεία και είσοδοι για τον αγώνα με Ανόρθωση!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca-Cola (ώρα 19:00 στο Τσίρειο στάδιο), τα ταμεία και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30.

Εισιτήρια πωλούνται  και στο Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69, μέχρι τις 16:00 (τηλ. 2535 1954).

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί ως εξής:

Kανονικό: 17 ευρώ

Μαθητικό: Τα μαθητικά εισιτήρια στοApollon Official Store, έχουν εξαντληθεί. Διατίθεται όμως επιλογή εισιτηρίου “STUDENT”  μέσα από το νέο ONLINE οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων “Family Pack”, στα 10 ευρώ.

Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους μέσω της υπηρεσίας ONLINE και μέσω της νέας εφαρμογής κινητού τηλεφώνου  Apollon FC – Official Ticketing App.

* Οι χρήστες της εφαρμογής κινητού θα έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο από την είσοδο GOLD, η οποία βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο. παρουσιάζοντας το εισιτήριο τους μέσω της εφαρμογής χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν ΜΟΝΟ τα εισιτήρια διαρκείας ELITE & PLATINUM 2017-2018.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας GOLD, διατηρούν το δικαίωμα να καθίσουν στο περιφραγμένο χώρο, ΜΟΝΟ με την παρουσίαση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top