ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Εύκολη επικράτηση για την ομάδα μας με 3-0 επι της Ομόνοιας και συνεχίζουμε…

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Απλός θεατής ο Πορτογάλος δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ζοάο Πέδρο: Αμυντικά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.Επιθετικά έδωσε δύο ασίστ και είχε αρκετά ανεβάσματα που δημιουργούσαν κινδύνους.

Γιώργος Βασιλείου: Πολύ καλός αμυντικά,περιόρισε τον αντίπαλο του.Σωστός και στα επιθετικά του καθήκοντα αφού ανέβαινε συχνά ανοίγοντας χώρους και δίνοντας λύσεις.

Έκτορ Γιούστε: Όσες φορές προσπάθησαν οι αντίπαλοι να γίνουν επικίνδυνοι,βρισκόταν στην σωστή θέση για να καθαρίσει την φάση.Σωστές τοποθετήσεις και βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Σωστός αμυντικά,με έξυπνα κλεψίματα και σωστές τοποθετήσεις.Βοήθειες στην δημιουργία παιχνιδιού και στο γρήγορο παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Πίεση σε όλο το γήπεδο,κλεψίματα και γρήγορη πάσα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του.Σωστά έγινε αλλαγή για να προστατευτεί.

Άλεφ ντο Σάντος: Έχοντας δίπλα τον Σακέτι,ένιωθε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων,πράγμα που τον βοήθησε στην δημιουργία παιχνιδιού,αλλά και στην κάλυψη θέσεων όταν δεν είχαμε την μπάλα.

Άλεξ ντα Σίλβα: Ασίστ,μοίρασμα του παιχνιδιού και βοήθειες στην πίεση ψηλά,τοποθέτησαν τον Βταζιλιάνο σε ψηλό σημείο απόδοσης.

Αντρέ Σκέμπρι: Σκόραρε με κεφάλι,κάτι που του ανέβασε την ψυχολογία του και θα τον βοηθήσει για μετά.Σωστές επιστροφές που κάλυπταν τα νότα του Βασιλείου αφού είχε 2 και κάποτε 3 από την πλευρά του.

Αντόνιο Γιάκολις: Του έλειπε ένα γκολ ή μια ασσίστ αλλά ακόμη και έτσι ήταν στους διακριθέντες.Λίγο στα τετ α τετ θα ήταν ο πολυτιμότερος.

Εμίλιο Ζελάγια: Σκόραρε δις,μια με κεφάλι και μια με προβολή.Άνοιξε χώρους στους συμπαίκτες του και γενικα βοηθούσε στην γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας.

Οι 3 αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν αφού μπήκαν όταν όλα τελείωσαν και ο ρυθμος είχε πέσει.

Προπονητής: 4-2-3-1 αυτή την φορά από τον προπονητή μας που δεν ξάφνιασε.Σκοράραμε πολύ νωρίς και μέχρι το 40 το παιχνίδι είχε τελειώσει,πράγμα που δεν άφησε καν τις όποιεσδηποτε σκακιστικές κινήσεις στο πσιχνίδι.Άριστη αντίδραση μετά την ήττα σε ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν καν ξεκινήσει και δεν σηκώνει όποιασδηποτε κριτική.

Comments
To Top