ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μήπως μας «σφάζουν με το γάντι»;

Το πρωτάθλημα ήδη έχει φτάσει στο τέλος του πρώτου γύρου των πλέι-οφ με την ομάδα μας να τον ολοκληρώνει σήμερα(4/4) κόντρα στην Ομόνοια εντός έδρας. Ψάχνοντας λίγο τα στατιστικά των τεσσάρων παιχνιδιών που προηγήθηκαν μας έκανε φοβερή εντύπωση ένα πολύ σημαντικό γεγονός που κάνει τη διαφορά!

Αυτό δεν είναι άλλο από τις κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί η ομάδα μας σε σχέση με τον κύριο αντίπαλο μας για το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας δέχθηκε λοιπόν μέχρι στιγμής δεκαοκτώ κίτρινες κάρτες με τον Σακέττι να έχει εκτίσει ποινή για τρεις, τους Παπουλή και Μαγκλίτσα να είναι τιμωρημένοι για τον σημερινό αγώνα, ενώ άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές μας είναι στο όριο, Άλεφ, Σαντάνα και Ζελάγια. Ο απολογισμός έχει να λέει ότι με ΑΕΛ δεχθήκαμε τέσσερις, με Ανόρθωση άλλες τόσες και στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ από πέντε!

Η ομάδα της «ενδοχώρας» λοιπόν έχει, καλά διαβάζετε δώδεκα κίτρινες κάρτες διαμοιρασμένες σε έντεκα ποδοσφαιριστές της με τον μοναδικό της παίκτη που είναι στο όριο να είναι ο Νικόλας Ιωάννου. Από τις υπόλοιπες ομάδες της εξάδας έτσι και να γνωρίζουμε η Ανόρθωση έχει έντεκα, η ΑΕΚ δεκατρείς, η ΑΕΛ δεκατέσσερις σε πέντε αγώνες, ενώ η Ομόνοια οκτώ με μία κόκκινη!

Τα συμπεράσματα λοιπόν δικά σας… Το δικό μας είναι ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά και το πιο αντιαθλητικό!!! Είναι επίσης ένα στατιστικό στοιχείο που θα κρίνει κατά την άποψη μας πολλά!!!

 

Comments
To Top