ΑΝΤΡΕΣ

2.20 το διπλό της ΑΕΚ, 3 η νίκη της ΑΕΛ στην Bet on Alfa

Δράση μεσοβδόμαδα έχουμε στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας με την Bet on Alfa να προσφέρει αποδόσεις για τα ματς της 31ης αγωνιστικής.

Σήμερα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Αλκή-Νέα Σαλαμίνα στις 17:00 και ΑΕΛ-ΑΕΚ στις 19:00 για τις οποίες μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις της Bet on Alfa και να κάνετε τις επιλογές σας τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.
Στην απόλυτη ισορροπία προσφέρεται το ματς Αλκή-Νέα Σαλαμίνα στην κοινή τους έδρα το στάδιο «Αμμόχωστος», καθώς έχει απόδοση 2.50 τόσο ο άσος, όσο και το διπλό, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.30. Στο 1.55 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.45 η απόδοση του Goal – Goal.

Με την απόδοση του διπλού να είναι στο 2.20 η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο. Η νίκη της ΑΕΛ έχει απόδοση 3.00, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.95 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ 1.75 είναι η απόδοση του Goal – Goal.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top