ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Κάνε τους να νομίζουν ότι ήταν ντέρμπι!

Κόπτονται εδώ και δεκαπέντε μέρες ότι αύριο(31/3) θα έχουμε το απόλυτο ντέρμπι, ο αντίπαλος μας η ΑΕΚ έχει τα δικά της κίνητρα άλλοι μιλούν για τακτικές στη σκακιέρα και πολλά και διάφορα, με τους περισσότερους να ωθούνται στα σχόλια τους από το ότι η ομάδα μας είναι η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και αυτό τους «πληγώνει» αφάνταστα!

Θα τολμήσω να το γράψω και ας παρεξηγηθώ, δεν με απασχολεί. Με όσα φέτος στους αγωνιστικούς χώρους ο αυριανός αγώνας και το αποτέλεσμα του εξαρτάται μόνο από την ομάδα μας και εξηγούμαι. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στο Τσίρειο σ΄εκείνο το 2-0, η αυριανή μας αντίπαλος ήρθε για να μην χάσει αλλά από καθαρή τύχη γι αυτούς και αστοχία για μας αργήσαμε να σκοράρουμε μέχρι να έρθει το φάουλ του Μάρκοβιτς.

Στο ακόμα πιο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΓΣΠ, κόντρα στον ανταγωνιστή μας για τον τίτλο έπαιξε και πάλι αμυντικά αλλά επειδή η διαφορά μας από την ομάδα της πρωτεύουσας έχει να κάνει με ποιότητα, ο ανταγωνιστής μας απώλεσε βαθμούς. Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι αν οι ποδοσφαιριστές μας πιάσουν τον ρυθμό τους δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ούτε καν αυτή τη διαιτησία, αν υπάρξει καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες από τους ποδοσφαιριστές μας και όχι άγχος και επιπολαιότητα τότε θα έρθουν και γκολ, αν οι ποδοσφαιριστές μας βρεθούν στη μέρα τους, να μην ξεχνούμε ότι μιλάμε και γράφουμε για ανθρώπους και όχι μηχανές, τότε ο αγώνας δεν θα είναι ντέρμπι.

Βέβαια όλοι ευελπιστούμε όλα αυτά να γίνουν στο γήπεδο και να πάρουμε ακόμα μια νίκη, βγάζοντας η ομάδα μας το καλό της πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει φέτος, τους αυτοματισμούς της και γενικά το καλό της «κουστούμι», δείχνοντας ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

 

 

 

Comments
To Top