ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Τον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (18/3) η ομάδα μας. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί

Γκιγιέρμε Ντελατόρε: Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και έχει καλή σχέση με τα δίκτυα.Σκόραρε 9 γκολ σε 10 παιχνίδια.Είναι γρήγορος,έχει καλές τοποθετήσεις και καλός κεφαλοσφαιριστής.

Λορέντζο Εμπεσίλιο: Ίσως ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής του αντιπάλου.Αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό.Δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής ενώ απελευθερώνεται εύκολα με τις κινήσεις του,ψάχνοντας χώρο για σουτ ή για κάθετη πάσα.

Γκάγιας Ζαχίντ: Πανομοιότυπος ποδοσφαιριστής με τον Εμπεσίλιο,αλλά αγωνίζεται στο πλάι,έχοντας όμως ελεύθερο να συγκλίνει και να ψάχνει λύσεις με σουτ ή με κάθετο ποδόσφαιρο.

Γενικά: Δυνατό σημείο του αντιπάλου η τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό.Αν κλείσουν οι χώροι εκεί και ντουμπλαριστούν τα μαρκαρίσματα τότε δύσκολα θα δεχτούμε γκολ σε κανονική ροή.Φυσικά όπλο τους και οι στατικές,ας μην ξεχνάμε πως στα 2 γκολ που δεχτήκαμε από τον αντίπαλο η ομάδα μας ήταν στημένη.

Αδύνατο τους σημείο η αμυντική τους γραμμή.Τόσο στο κέντρο της άμυνας,όσο και στα πλάγια.Ειδικά στα πλάγια βλέπω αρκετό κενό.Από την δεξιά πλευρά τα ανεβάσματα του μπακ τους,θα ευνοήσουν την ομάδα αν μεταφέρεται γρήγορα το παιχνίδι,ενώ στα αριστερά μπορεί ο μπακ τους να είναι γρήγορος αλλά δύσκολα μπορεί να αντιμετωπίσει στο ένας εναντίον ενός,είτε τον Πέδρο είτε τον Γιάκολις,πόσο μάλλον αν αυτοί οι δύο συνεργαστούν.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ένταση του αγώνα.Αν αυτή βρίσκεται σε ψηλό ρυθμό τότε θα έχουμε το αβαντάζ,όπως και σε ανοικτό ματς.

Υ.Γ:Τέλος ας μην ξεχνούμε την ρήση του Στάγκε για τα 2 γκολ διαφορά,κάτι που πρέπει να ψάξουμε.

Comments
To Top