ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Τεράστια νίκη εκτός έδρας επι της Ανόρθωσης με 1-2 και συνεχίζουμε δυνατά για την κατάκτηση του τίτλου. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Εκπληκτικός ο Πορτογάλος που πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.Καθάρισε αρκετές στατικές που ήταν δική του ευθύνη.Πάρα πολύ καλός.

Ζοάο Πέδρο: Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά.Περιόρισε τους ποδοσφαιριστές που έβγαιναν στο χώρο του και τις πλείστες φορές τους ανέκοψε.Επιθετικά δεν φάνηκε πολύ αφού ήταν καλά μπλοκαρισμένος.

Ζάντερ Σαντάνα: Συμμετοχή στο 2ο γκολ,πολύ καλός αμυντικά και αρκετές βοήθειες επιθετικά.Ήταν ένα από τα πιο γεμάτα παιχνίδια του.

Έκτορ Γιούστε: Αντιμετώπισε προβλήματα με τον τρόπο λειτουργίας του αντιπάλου.Κέρδισε και έχασε μάχες αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές κάνοντας πιο δύσκολο το έργο του αντιπάλου.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Στο ίδιο μοτίβο και ο Γάλλος που δεν είχε πολύ καλά πατήματα στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο συνεργάστηκε καλύτερα με Γιούστε,ανέβηκε η απόδοση του,και ο δρόμος προς το δικό μας τέρμα έγινε δύσκολος.

Εστεπάν Σακέτι: Έφαγε το γήπεδο για άλλο ένα παιχνίδι.Χρειάστηκε να τρέξει πολύ για να καλύψει χώρους και να πιέσει μπάλα αλλά το έργο του το πέτυχε.

Άλεφ ντο Σάντος: Σε μέτρια επίπεδα στο πρώτο ημίχρονο,λόγω και της υπεροπλίας του αντιπάλου.Ανέβηκε στο δεύτερο,έδωσε λύσεις,έπαιξε γρήγορα και με καθαρό μυαλό και μας έδειξε γιατί αποτελεί μια σπουδαία μονάδα για την ομάδα μας.

Άλεξ ντα Σίλβα: Προσπάθησε να πάρει μπάλα αλλά ήταν καλά κλεισμένος.Όταν έβρισκε χώρο γινόταν επικίνδυνος αλλά αυτό γινόταν μόνο μετά από κλέψιμο,όπως έγινε και στο πρώτο γκολ που κουβάλησε μπάλα και πέρασε στον Παπουλή την κατάλληλη στιγμή.

Αντόνιο Γιάκολις: Καλά κλεισμένος ο Κροάτης,δεν μπόρεσε να δώσει τα αναμενόμενα επιθετικά,αφού ήταν καλά κλεισμένος.Τακτικά όμως ήταν άψογος βοηθώντας πολύ όταν δεν είχαμε κατοχή.Σίγουρα δεν ήταν στα στάνταρ που τον έχουμε συνηθίσει.

Φώτης Παπουλής: Κρύο αίμα ο αρχηγός που σκόραρε τα 2 γκολ που έδωσαν την νίκη.Πολύ καλός επιθετικά,με συνεχή κίνηση με ή χωρίς την μπάλα.Ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Άντον Μαγκλίτσα: Δεν ήταν στην μέρα του ο Κροάτης και φάνηκε από την αρχή.Λάθος κοντρόλ,βιαστικές πάσες που δεν οδηγούσαν πουθενά.Χρειαζόταν πιο καθαρό μυαλό αλλά δεν το είχε.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε με τσαμπουκά,έδωσε βοήθειες τόσο αμυντικά,όσο και επιθετικά.Πήρε μπάλα μοίρασε παιχνίδι,βοηθώντας την ομάδα να πάρει το πάνω χέρι.

Εμίλιο Ζελάγια: Πρόσφερε πάρα πολλά με την είσοδο του.Κατά αρχήν έδωσε την ασίστ στο γκολ.Στην συνέχεια κέρδισε μπάλες,πήρε φάουλ και άνοιξε χώρους για τους συμπαίκτες του.Πάρα πολύ καλός.

Αντρέ Σκέμπρι: Πέρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την εξυπνάδα του,βοήθησε για να απορροφηθεί η πίεση του αντιπάλου.Θεωρώ πως έκανε ακριβώς αυτό που του ζήτησε ο κόουτς,να βοηθήσει το μπακ αλλά και να κερδίσει χρόνο,όταν είχε την μπάλα.

Προπονητής: Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος αφού κέρδισε την μάχη του κέντρου με την αριθμητική υπεροπλία.Ήταν φανερό πως ήθελε να δώσει μπάλα στον αντίπαλο και να βρει χώρους με τα κλεψίματα.Σε ένα από αυτά ήρθε το γκολ.

Στο δεύτερο πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα,αφού με την διπλή αλλαγή,η ομάδα ανέβηκε πάρα πολύ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κράτησε μπάλα. Με τις κινήσεις του,έδειξε πως διάβασε το παιχνίδι και το κτύπησε εκεί που έπρεπε,με απόδειξη την συμμετοχή των δύο αλλαγών στο γκολ.Μετά από αυτό το γκολ,οι χώροι προς το τέρμα του Βάλε έκλεισαν και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.Νίκη μέσα από συγκεκριμένη τακτική που πιστώνεται στην λέξη ομάδα.

Comments
To Top