ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΛ!

Γενικά: Προσωπικά θεωρώ τον Μπαλταζάρ μέσα στους 3 καλύτερους προπονητές του πρωταθλήματος μας, μαζί με τον Λέβι και τον Σοφρώνη.

Σημαντικό όπλο του η καλή αμυντική λειτουργία αφού στα πλείστα παιχνίδια κράτησε το μηδέν. Αδύνατο του σημείο ήταν η επιθετική γραμμή του αλλά όπως είδατε πιο πάνω φρόντισε να την “φορτώσει” με ποδοσφαιριστές που ήδη έδωσαν λύσεις στο σκοράρισμα.

Στο μεταξύ μας όμως παιχνίδι μπορεί και να μην αποτελεί πλεονέκτημα αφού θα είναι δύσκολο να μας παίξει επιθετικά. Αν θυμάμαι καλά στα προηγούμενα παιχνίδια είχε τοποθετήσει σαν δεκάρι, ένα ποδοσφαιριστή που μάλλον 6αρο8άρι είναι. Δυνατό τους όπλο θεωρώ τις στατικές φάσεις και εκεί πρέπει να προσέξουν πολύ οι ποδοσφαιριστές μας, αφού διαθέτουν καλούς κεφαλοσφαιριστές.

Αδύνατο σημείο είναι τα πλάγια μπακ τους, που ναι μεν θα έχουν πολλές βοήθειες, όμως στο ένας εναντίον ενός θα έχουν πρόβλημα. Θεωρώ «must» τη χρησιμοποίηση του Παπουλή στα άκρα, ανεξαρτήτως αν θα αγωνιστούμε με δύο φορ ή με καθαρό δεκάρι, αφού με τις συγκλίσεις του θα ανοίξει διαδρόμους. Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί στο δεύτερο γκολ και για αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε τα γκολ.

Comments
To Top