ΑΝΤΡΕΣ

Ο Ζελάγια έλυσε τον «γόρδιο δεσμό»!

Παρά την αστοχία και την ατυχία στην τελική προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας δεν το έβαλαν κάτω και με επιμονή και υπομονή έφτασαν αν και αργά στο δεύτερο γκολ που όμως ‘ηταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη ανατροπή και την πρόκριση!

Με την ομάδα μας να μπαίνει επιθετικά ξεκίνησε ο αγώνας κόντρα στον Οθέλλο και μόλις στο 4΄μετά από κόρνερ του Πέδρο ο Άλεφ έπιασε μια κεφαλιά που ήταν άστοχη. Στο 13΄ ο Μαγκλίτσα έχασε μοναδική ευκαιρία μετά από πάσα του Βασιλείου που τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που όμως αστόχησε. Ένα πολύ καλό απευθείας φάουλ του Άλαν στο 17΄ο τερματοφύλακας του αντιπάλου απογειώθηκε στην κυριολεξία και το απέκρουσε! Στο 20΄ένα φάουλ και πάλι του Άλαν έξω από την περιοχή ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει επανάληψη αφού ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής έτρεξε πιο γρήγορα και έκοψε την πορεία της μπάλας.

Ο Μαγκλίτσα στο 25΄δεν βρίσκει όπως θα ήθελε τη μπάλα με αποτέλεσμα να περάσει άουτ. Η ομάδα μας έκλεισε τον αντίπαλο στο δικό του μισό αλλά μέχρι και το εικοσιπεντάλεπτο το γκολ δεν ήρθε. Στο 29΄μετά από σύγχυση στην περιοχή του αντιπάλου ο Παπουλής δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 33΄ ήρθε τελικά το γκολ για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να «πυροβολεί» μέσα από τη μικρή περιοχή και αφού μετά από κόρνερ ο Άλεφ έπιασε την κεφαλιά που βρήκε το κάθετο δοκάρι. Μετά και το γκολ της ομάδας μας δεν είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα παρά μόνο στις καθυστερήσεις με τον Παπουλή να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας χάρη στον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει! Αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου τα δεκατρία κόρνερ που κερδίσαμε!

Με καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε η επανάληψη όταν ο Μάγκλίτσα στο 46΄βρήκε το Σκέμπρι που δεν πίστευε τι έχασε, αφού το πλάσε΄του ήταν πολύ αδύναμο και άστοχο! Στο 58΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Γιάκολις, ενώ μια φάση που πετύχαμε γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό καταλογίστηκε ως οφσάιντ σωστά! Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγκλίτσα να αστοχεί από πολύ κοντά στο 63΄, ενώ στο 64΄η ομάδα μας έκανε τη δεύτερη της αλλαγή με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι.

Οι ποδοσφαιριστές μας έκλεισαν τους αντιπάλους και προσπαθούσαν για το δεύτερο γκολ κάτι που δεν ήρθε ούτε στο 65΄μετά από φάουλ του Πέδρο και τον Άλεφ να μην μπορεί να πάρει τη κεφαλιά. Στο 69΄ήταν σειρά του Ζελάγια να αστοχήσει σε σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή πλάγια με τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να αποκρούει και πάλι. Στο 73΄ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές και πλέον η ομάδα μας είχε επιπλέον κίνητρο. Ωραία ενέργεια του Βασιλείου στο 75΄και σουτ βρήκε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απογειώνεται και πάλι και να διώχνει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 77΄ο Σαρδινέρο δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να ευκολύνει τα πράγματα για την άμυνα του αντιπάλου, ενώ στο 79΄ο Ντα Σίλβα πήρε τη θέση του Άλαν ολοκληρώνοντας έτσι η ομάδα μας τις αλλαγές της. Η κεφαλιά του Ζελάγια στη σέντρα του Βασιλείου στο 81΄έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 82΄όταν ο Πέδρο βρήκε έξυπνα τον Ζελάγια στη μικρή περιοχή που δεν λάθεψε και έκανε το 2-0!

Στο 84΄ο Σαρδινέρο δέχθηκε ένα κτύπημα σε μια διεκδίκηση που τον άφησε έξω από το παιχνίδι για κάποια λεπτά με αποτέλεσμα η ομάδα μας να αγωνιστεί με δέκα ποδοσφαιριστές μέχρι και το τέλος. Ο Σαρδινέρο αξίζει να σημειώσουμε ότι έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων στα οποία η ομάδα μας κράτησε τη μπάλα και πήρε τη νίκη πρόκριση με 2-0!

 

 

Comments
To Top