ΑΝΤΡΕΣ

Κύπελλο με φουλ επιλογές και ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στην Bet on Alfa

Δύο επαναληπτικοί της φάσης των «16» του κυπέλλου και δύο πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση θα γίνουν σήμερα και η Bet on Alfa προσφέρει αποδόσεις για όλα τα ματς. Στις 17:00 θα γίνουν οι αγώνες Απόλλωνας-Οθέλλος, Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΠΑΕΕΚ και στις 19:00 η αναμέτρηση Δόξα-Πάφος.

Αναλυτικά οι αγώνες με τις αποδόσεις της Bet on Alfa:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΟΘΕΛΛΟΣ
Στο πρώτο ματς έγινε η μεγάλη έκπληξη με τη νίκη του Οθέλλου με 1-0. Στον σημερινό επαναληπτικό ο Απόλλωνας είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.05, στο 10 προσφέρεται από την Bet on Alfa το ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ το διπλό για νίκη του Οθέλλου έχει απόδοση 26. Στο 1.25 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 3.40 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.45.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μετά το χορταστικό 3-3 του πρώτου αγώνα η πρόκριση είναι ανοικτή και θα κριθεί στη σημερινή ρεβάνς. Με απόδοση 1.60 προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα, το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού έχει απόδοση 5, ενώ στο 3.75 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.65, στο 2.05 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70.

ΑΕΚ-ΠΑΕΕΚ
Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη είναι η ΑΕΚ στο πρώτο ματς με την ΠΑΕΕΚ. Η απόδοση για νίκη της ΑΕΚ είναι 1.10, το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 7.50, ενώ το διπλό για νίκη της ΠΑΕΕΚ προσφέρεται στο 20. Στο 1.25 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 3.40 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.

ΔΟΞΑ-ΠΑΦΟΣ
Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα σαν πολύ μεγάλο φαβορί στο σημερινό πρώτο μεταξύ τους ματς στο Μακάρειο στάδιο. Η νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 2.20, το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.35, ενώ το διπλό για νίκη της Πάφου προσφέρεται στο 2.95. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.95, το under 2.5 goals 1.70, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.80.

Μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς των μικρών κατηγοριών του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top