ΑΝΤΡΕΣ

«Τεράστιο το έργο που επιτελεί ο Νίκος Κίρζης»

Ο Φρίξος Σαββίδης μίλησε για πολλά στο «Όλα Μάλε».

Για την διοίκηση Νίκου Κίρζη:

«Ο Νίκος Κίρζης έχει επιτελέσει τεράστιο έργο στον Απόλλωνα. Ήταν ο πρωτεργάτης και ο πνευματικός πατέρας της ολοκλήρωσης του Απόλλωνα που έχουμε σήμερα και χαιρόμαστε. Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει να έχεις το όραμα και την θέληση και να γίνει η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, για να μπορείς να συναγωνιστείς στα ίσα όλους. Ο Νίκος Κίρζης εκτός από καλός διοικητικός παράγοντας, είναι φανατικός Απολλωνίστας. Αγαπά την ομάδα και εκείνο που κάνει. Έχει κάνει μεγάλο άλμα για να φθάσει την ομάδα εδώ που είναι σήμερα. Οι εντυπωσιακές επιτυχίες του Απόλλωνα στην Ευρώπη, όπως το 2-2 με την Έβερτον στην Αγγλία, είναι απίστευτο αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εκείνο που λείπει από τον Απόλλωνα είναι η λεπτομέρεια. Το ΑΠΟΕΛ πιστεύω ότι δεν κέρδισε τα τελευταία 2-3 πρωταθλήματα. Του τα έδωσαν οι άλλοι. Εκείνο που έγινε με την ΑΕΛ, ήταν το αποκορύφωμα της κακοτυχίας των υπολοίπων ομάδων και της καλοτυχίας του ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας δεν έχει το πολύ καλό ρόστερ των παικτών αλλά έχει ομάδα. Η αγωνιστικότητα αυτής της ομάδας είναι συνεχές».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή:

«Είναι χαμηλών τόνων, είναι δουλευταράς και ακούει. Δεν είναι ο άνθρωπος που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Σίγουρα ήταν μεγάλο στοίχημα για τον Απόλλωνα που του εμπιστεύθηκαν την ομάδα και απέδειξε ότι έχει διάρκεια. Είναι εκεί γιατί το αξίζει και μπράβο του. Μην εκπλαγείτε να πάει στο εξωτερικό».

Για την μάχη του τίτλου:

«Τα τελευταία παιχνίδια που πήρε το ΑΠΟΕΛ στο φινάλε, δείχνει ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος του. Το καθοριστικό παιχνίδι της φετινής πορεία, ήταν μετά το 4-0, στο παιχνίδι στο Τσίρειο. Αν έπαιρνε τη νίκη ο Απόλλωνα εκεί, που την δικαιούταν, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Πιστεύω δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα στα ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το τι λείπει από τον Απόλλωνα:

«Αυτό που λείπει από τον Απόλλωνα είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι πλέον. Το Τσίρειο δεν είναι χώρος για να πας και να απολαύσεις παιχνίδι. Έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής. Έχουν γίνει μελέτες και υπάρχει πρόβλημα. Οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης για να ξεκινήσει το έργο και να ολοκληρωθεί νομίζω ότι θα προχωρήσουν. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα για την χρηματοδότηση του έργου. Η κατασκευή του γηπέδου θα έχει τεράστια σημασία και τεράστια ενίσχυση στην ολοκλήρωση μιας ομάδας».

Comments
To Top