ΑΝΤΡΕΣ

«Να περάσει ο αγώνας της Τετάρτης και θα τα πούμε…».

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε σήμερα(27/2) στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ», ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αναμενόμενο. Σεβαστήκαμε τον Εθνικό που έδειξε ότι έχει πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Κερδίσαμε με 4-1 και στρέψαμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Οθέλλο».

Για το -2 από την κορυφή: «Ολοκληρώσαμε την κανονική διάρκεια στη δεύτερη θέση που δεν μας αντιπροσωπεύει. Απομένουν δέκα μεγάλοι τελικοί. Θέλει ηρεμία και πίστη. Θα υπάρχουν απώλειες εκατέρωθεν και τα συναισθήματα θα αλλάζουν εβδομάδα με την εβδομάδα. Είναι δύσκολα παιχνίδια, θέλει σοβαρότητα και συγκέντρωση».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Θα επιτεθούμε από το 1ο λεπτό μετά μανίας. Έχουμε μεγάλα κίνητρα, έγιναν πράγματα που δεν μας άρεσαν στον πρώτο αγώνα. Να περάσει ο αγώνας της Τετάρτης και θα τα πούμε».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι όλοι πανέτοιμοι, απομένουν δύο προπονήσεις και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά».

Για τη διαιτησία: «Ο Απόλλωνας είναι η μόνη ομάδα που δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά ποτέ με τη διαιτησία. Δεν έχουμε αναφερθεί σε αυτές τις 26 αγωνιστικές. Βλέπουμε γενικότερα μια διαφορετική πολιτική από τους άλλους και αυτό μας αναγκάζει να αλλάξουμε. Δεν θα ανεχτούμε κανένα λάθος, θέλουμε ακριβοδίκαιες διαιτησίες. Πρέπει να είμαστε όλοι σοβαροί για να μη βρεθούμε σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε».

 

 

Comments
To Top