ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ερωτήματα προς τον πειθαρχικό εισαγγελέα που άργησε!!!

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα(27/2) ο επικεφαλής πειθαρχικός Εισαγγελέα της ΚΟΠ κ. Στέλιος Νικολάου που αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους σωματείων και/ή δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων που αφορούν τη διαιτησία αγώνων. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες και παραβιάζουν σχετικά άρθρα των Πειθαρχικών Κανονισμών.

Το Πρωτάθλημα ευρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και απαιτείται από όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα σωματεία και οι παράγοντες τους, όπως σταματήσουν τις πιο πάνω ενέργειες, οι οποίες παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς και οι οποίες δημιουργούν και/ή καλλιεργούν δυσπιστία και/ή καχυποψία στο άθλημα του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα θίγουν και/ή μειώνουν το κύρος διαφόρων προσώπων οι οποίοι ευρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ευελπιστώ στην άμεση συμμόρφωση όλων, ούτως ώστε αφενός να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία φαίνεται ότι υποσκάπτει την προσπάθεια που γίνεται για την μείωση της βίας στα γήπεδα και αφετέρου να αποφεύγεται η επιβολή ποινής προστίμου στα σωματεία εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Εμείς αφού έχουμε προβληματιστεί καταρχήν με τη στιγμή της ανακοίνωσης, κάτι που προβλημάτισε και τη διοίκηση της ομάδας μας με τον εκπρόσωπο Τύπου, Φανούριο Κωνσταντίνου να δηλώνει γιατί δεν βγήκε η ανακοίνωση αυτή πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μας δημιουργήθηκαν τα εξής ερωτήματα:

Α. Γιατί δεν είχαμε τέτοιες ανακοινώσεις τις προηγούμενες χρονιές; Μήπως φέτος είναι ορατός όσο ποτέ άλλοτε ο κίνδυνος να χάσει το πρωτάθλημα η «ευνοούμενη» ομάδα της ενδοχώρας;

Β. Γιατί κύριε επικεφαλής κλείνεις τα στόματα των παραγόντων; Για να μπορέσουν κάποιοι να κάνουν τη «δουλειά» τους;

Γ. Έχεις διερωτηθεί κύριε επικεφαλής αν η ανακοίνωση σου μειώνει την προκατάληψη ή την αυξάνει;

Δ. Είναι οι αναφορές εκ των υστέρων που προάγουν τη βία ή οι κινήσεις κάποιων πριν από αγώνες, με ορισμούς διαιτητών, διαφορετικές ώρες αγώνων με τεράστια σημασία και «ευνοημένους» στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου;

Ε. Είναι οι ανακοινώσεις που θίγουν κάποιους ή τα πεπραγμένα τους κύριε επικεφαλής;

Εμείς από την πλευρά μας, ως η μοναδική οπαδική ιστοσελίδα του Απόλλωνα που δεν φοβάται να τα πει τα πράγματα με το όνομα τους και επώνυμα θα κακίζουμε κάθε στιγμή που θα αδικείται η ομάδα μας και μακάρι να μην συμβεί σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο αυτό!

 

Comments
To Top