ΑΝΤΡΕΣ

«Ζητούμε ακριβοδίκαιη διαιτησία…»

Δηλώσεις από τον Εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας, Φανούριο Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95 .

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:

«Παρουσιαστήκαμε όπως είπαμε. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών του Εθνικού. Μπράβο στον Γιώτη Εγκωμίτη για την δουλειά που κάνει. Τους σεβαστήκαμε και γι’ αυτό δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Μας βάζει υψηλό εμπόδιο το σκορ του πρώτου αγώνα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε ο κάτοχος του κυπέλλου και θέλουμε να κατακτήσουμε το τρίτο σερί κύπελλο».

Αναφορικά με την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στο πλην δύο από την κορυφή. Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν κοιτάμε πίσω. Υπάρχουν 10 πραγματικοί τελικοί και 30 βαθμοί διαθέσιμοι. Θέλουμε να πάρουμε τους περισσότερους από τον ΑΠΟΕΛ για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αναφορικά με την διαιτησία και για τα παράπονα που ακούγονται:

«Αν δείτε από τις υπόλοιπες 13 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου στην φετινή περίοδο για την διαιτησία. Από την στιγμή που δεν αναφέρονται ξεκάθαρα στην δική μας ομάδα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Όμως, θα πούμε κάτι. Στο σημείο που βρισκόμαστε απαγορεύονται τα λάθη από τους διαιτητές. Θέλουμε μία ακριβοδίκαιη διαιτησία και ένα καθαρό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά. Δεν υπάρχει η λέξη λάθος στο λεξιλόγιο κανενός. Ούτε και των διαιτητών».

Για τις οπαδικές προτιμήσεις του διαιτητή Νεοκλέους, που σφύριξε το ντέρμπι της ΑΕΛ με την Ανόρθωση:

«Ήταν άστοχο από τον κ. Πηλακούτα η καταγωγή του διαιτητή. Εμείς έχουμε παίξει πολλά ντέρμπι, με τους διαιτητές να κατάγονται από άλλη επαρχία. Ο κ. Ψευδιώτης, ο κ. Δημητρίου, ο κ. Μασιάς, κατάγονται από την επαρχία Λάρνακα-Αμμοχώστου. Αν ήταν έτσι θα καταδικάζαμε όλους τους διαιτητές και δεν θα έβγαινε το άθροισμα σε κάθε ντέρμπι. Επαναλαμβάνω, εμείς αυτό που ζητούμε είναι μία ακριβοδίκαιη διαιτησία και ο καλύτερος ας το πάρει. Ένας θα το πάρει, αλλά να το πάρει δίκαια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα του αγώνα κυπέλλου με τον Οθέλλο:

«Υπάρχει μεγάλη δίψα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Είδαμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν στον πρώτο αγώνα και πάμε για να δώσουμε απαντήσεις και να πάρουμε την πρόκριση»

Comments
To Top