ΑΝΤΡΕΣ

“Τελικός” και κύπελλο στην Bet on Alfa

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν τα σημερινά ματς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Κύπρου.

Για τα πρωτάθλημα έχουμε τον «τελικό» παραμονής όπως έχει χαρακτηριστεί το ματς Άρης-Ολυμπιακός που θα γίνει στις 18:00 στο Τσίρειο στάδιο, ενώ θα γίνουν και τέσσερα ματς κυπέλλου. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και την Ομόνοια στις 17:00, επίσης ενδιαφέρον έχει ο αγώνας Πάφος-ΕΝΠ την ίδια ώρα ενώ Καρμιώτισσα και ΠΑΕΕΚ θα αναμετρηθούν σε ματς τυπικής διαδικασίας. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ερμής στις 19:00.
Προσφέρονται από την Bet on Alfa αποδόσεις για όλα τα σημερινά ματς τις οποίες μπορείτε να βρείτε στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και online στο www.betonalfa.com.cy και να κάνετε τις επιλογές σας.

Παίρνοντας χρονικά τα ματς η Ομόνοια με απόδοση 1.45 είναι φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο. Η νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 6, ενώ στο 4.30 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.50 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.35 το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.65.

Όσον αφορά το Καρμιώτισσα-ΠΑΕΕΚ, η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 1.85, το διπλό για νίκη της ΠΑΕΕΚ στο 3.55, ενώ στο 3.45 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60, στο 2.05 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.55.

Με απόδοση 1.30 είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη η Πάφος στο ματς με την ΕΝΠ. Το διπλό έχει απόδοση 9 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 4.50. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.65, το under 2.5 goals στο 2.05, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.

Στον «τελικό» παραμονής πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό η απόδοση για νίκη του Άρη είναι 2.10, το διπλό του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 3.10 και το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.35. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.85, το under 2.5 goals 1.80 και το GG στο 1.70.

Πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι το ΑΠΟΕΛ στον εντός έδρας επαναληπτικό με τον Ερμή με απόδοση 1.15. Στο 14 προσφέρεται η απόδοση για νίκη του Ερμή και στο 6.50 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.30 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 3 η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.85.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα σημερινά ματς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Κύπρου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top