ΑΝΤΡΕΣ

«Κυανόλευκοι» μάγκες πήραν πανάξια την πρόκριση(Φώτος,δηλώσεις)

Με πάθος, ψυχή και μαγκιά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Νέων U19 πήραν σήμερα(21/2) κόντρα στην ΑΕΛ εκτός έδρας μια πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Σε αγώνα που ολοκληρώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και ήταν νοκ άουτ η ομάδα μας προκρίθηκε.

Οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σιλβέστρο στο πρώτο ημίχρονο και να κρατούν εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο αντίπαλος πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Σε μια από τις τελευταίες φάσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστής μας Ψύχα που κρίνεται πολύ αυστηρή, κάτι που ανάγκασε την ομάδα μας να αγωνιστεί σε ολόκληρη την παράταση με δέκα παίκτες.

Στην παράταση η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τον αγώνα αφού έχασε αν και με παίκτη λιγότερο τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες. Τελικά ο αγώνας οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι όπου χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις και ο αντίπαλος να χάσει ακόμα ένα στέλλοντας τη μπάλα έξω για να πάρουμε την πρόκριση με 3-2 στα πέναλτι!

Δείτε φωτογραφίες και δηλώσεις τόσο του προπονητή μας Βαλεντίνου Κουλουντή, όσο και του τερματοφύλακα της ομάδας μας Μιχάλη Παπαχαραλάμπους:

 

 

Comments
To Top