ΑΝΤΡΕΣ

Over 2.5 goals το Ανόρθωση-Ερμής με απόδοση 1.55 στην Bet on Alfa

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και η Bet on Alfa προσφέρει και για τα σημερινά ματς ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας, στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.

Χρονικά πρώτο θα γίνει το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκεί όπου στις 15:00 η Ανόρθωση υποδέχεται τον Ερμή, με την «κυρία» να είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.25. Στο 9.50 είναι η απόδοση για το διπλό για νίκη του Ερμή, ενώ στο 5.30 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 goals, στο 2.20 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.

Δόξα-Πάφος είναι το άλλο σημερινό ματς το οποίο θα αρχίσει στις 17:00 στο Μακάρειο στάδιο και στοιχηματικά είναι ισορροπημένο όσον αφορά τις αποδόσεις. Στο 2.40 προσφέρεται ο άσος για νίκη της Δόξας, στο 2.70 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη της Πάφου και στο 3.30 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.85, το under 2.5 goals 1.80, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.70.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top