ΑΝΤΡΕΣ

Όταν «ξυπνήσαμε» τους διαλύσαμε!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα μας κόντρα στη ροή του αγώνα, ισοφάρισε στο τέλος του ημιχρόνου για να κάνει την επανάληψη παράσταση για ένα ρόλο βάζοντας τέσσερα τέρματα και πήρε τη νίκη με 5-1!

Με την ομάδα μας να ξεκινά επιθετικά και να έχει μια καλή ευκαιρία στο 4΄με τον Παπουλή να πλασάρει έξω, αλλά και μια προϋπόθεση όταν ο Σακέττι έκλεψε τη μπάλα αλλά δεν είχε καλή πάσα οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι θέλουν το γρήγορο γκολ. Στο 5΄και στο 6΄δύο ευκαιρίες και πάλι για την ομάδα μας με τον Σαντάνα να σουτάρει και να αποκρούει ο τερματοφύλακας, ενώ το γυριστό του Μαγκλίτσα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή στο 11΄που σούταρε πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.

Στο 19΄κόντρα στη ροή του αγώνα ο αντίπαλος πετυχαίνει το γκολ και προηγείται με 0-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάλε αποκρούει σουτ του αντιπάλου στην αντεπίθεση. Η ομάδα μας μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να αντιδράσει και στο 27΄ η έλλειψη καθαρού μυαλού έφεραν τους ποδοσφαιριστές μας να χάνουν μια πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση με το Σακέττι τελικά να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια. Στο 31΄εξαιρετική απόκρουση του Βάλε σε απευθείας φάουλ του αντιπάλου έσωσε την ομάδα μας από βέβαιο κίνδυνο.

Στο 41΄ μετά από άψογη συνεργασία ο Παπουλής έδωσε στον Σαρδινέρο που βρήκε τον Μαγκλίτσα που ισοφάρισε για την ομάδα μας. Μεγάλη ευκαιρία με τον Σακέττι στο 43΄ που πλάσαρε και η μπάλα κύλησε βασανιστικά έξω από το κάθετο δοκάρι. Σουτ του Πέδρο στο 45΄πέρασε λίγο έξω. Σωρεία ευκαιριών για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο με τη μπάλα να μην μας κάνει το χατίρι στις περισσότερες απ΄αυτές με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί στην ισοπαλία.

Με γκολ στο 53΄ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας όταν ο Γιάκολις έστειλε συστημένη τη μπάλα στον Παπουλή που δεν αστόχησε και έκανε το 2-1! Στο 57΄μια καλή φάση για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να πλασάρει χλιαρά στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Γιάκολις στο 61΄με δυνατό σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν βρήκε στόχο, χάνοντας έτσι ακόμα μια ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ. Το 3-1 για την ομάδα μας ήρθε με τον Γιούστε στο 64΄όταν μετά από κόρνερ του Πέδρο κάρφωσε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίκτυα! Ο Γιάκολις στο 68΄έκανε το 4-1 για την ομάδα μας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής! 

Στο 69΄οι δύο πρώτες αλλαγές για την ομάδα μας με τους Ζελάγια και Ντα Σίλβα να παίρνουν τη θέση των Μαγκλίτσα και Παπουλή! Η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 74΄με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο. Στο 77΄μετά από καταπληκτική ασίστ του Ντα Σίλβα ο Σαντάνα μετά από καιρό χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 5-1 για την ομάδα μας! Μετά και το τρίτο γκολ της ομάδας μας όλα πήραν το δρόμο τους αφού η ομάδα μας έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Αφού ολοκληρώθηκαν και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων που πρόσθεσε ο διαιτητής η ομάδα μας επανήλθε στις νίκες και συνεχίζει την προσπάθεια της για τον μεγάλο της στόχο!

Comments
To Top