ΑΝΤΡΕΣ

«Όταν είσαι ΑΠΟΛΛΩΝ θα σε κρίνουν καθημερινά»

Η ΘΥΡΑ 1 με τοποθέτηση της σχολιάζει την ψεσινή ήττα από τον Οθέλλο.

Αναλυτικά:

Ντροπή, ρεζιλίκια και μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΘΡΥΛΙΚΟΥ μας Σωματείου! Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να βρει δικαιολογίες, αυτή είναι η ουσία και δυστυχώς δεν αλλάζει.

Λέμε όχι στον μηδενισμό, λέμε όχι στην καταστροφολογία μα δεν μπορούμε να μην κατακρίνουμε την χθεσινή εμφάνιση και αποτέλεσμα το οποίο είναι απαράδεκτο και ντροπιαστικό για τον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αλλά και για το ίδιο τον σύλλογο.

Κεφάλια μέσα, δουλειά και αυτοκριτική! Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν ομάδα οφείλουν να προβληματιστούν και να ορκιστούν, στους εαυτούς τους πρώτα απ’ όλα, πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά. Η τελευταία φορά που δίνουν δικαίωμα στην αμφισβήτηση αλλά και που προσβάλλουν το ιερό έμβλημα του ΘΕΟΥ!

Όταν είσαι ΑΠΟΛΛΩΝ θα σε κρίνουν καθημερινά. Οφείλεις να είσαι δεκτικός στην όποια κριτική και να χρησιμοποιείς αυτήν την πίεση θετικά και ευεργετικά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα!

Υ.Γ.1: Είναι κάτι παιχνίδια σαν το χθεσινό που φαίνεται η απουσία των «αλήτων». Κριτήριο δεν ήταν ποτέ τα ντέρμπι. Όλοι γνωρίζουν ποιοί και πόσοι είναι οι αιώνια πιστοί που δεν λογαριάζουν μέρες και ώρες παρά μόνο ακολουθούν την αρρώστια τους παντού! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!

Υ.Γ.2: Ακόμη ένα σκάνδαλο υπέρ την κρατικής ομάδας(τώρα και με βούλα) έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει ισότητα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Τα καθοδηγούμενα κέντρα αποφάσεων απέδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο άδικα λειτουργούν με σκοπό την εύνοια και προστασία του

Comments
To Top